Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγγλία (7η αγωνιστική): Δεσπόζει το ντέρμπι στο Λονδίνο | “Μάχες” σε όλα τα μέτωπα


 

Φουλ δράση για την έβδομη στροφή του αγγλικού πρωταθλήματος με οκτώ αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Τότεναμ – Λίβερπουλ, εκτός έδρας αποστολές για Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. 

To μενού της ημέρας, εκκινεί στις 14:30, εκεί όπου η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Μπράιτον. Οι “χωριάτες” έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς στα 6 πρώτα παιχνίδια και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι “γλάροι” είναι στην 3η θέση, πίσω μόνο από Σίτι και Λίβερπουλ.

Στις 17:00 υπάρχουν έξι αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι, δοκιμάζεται κόντρα στη Γουλβς και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την ίδια ώρα, οι “κανονιέρηδες” φιλοξενούνται στο “Vitality Stadium” από την Μπόρνμουθ και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία κόντρα στη Τότεναμ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να αναρριχηθούν κι άλλο στην βαθμολογία. Στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Σέφιλντ, ενώ στο Λίβερπουλ η Έβερτον φιλοξενεί την ουραγό Λούτον. Το τελευταίο παιχνίδι των 17:00, είναι αυτό ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Μπέρνλι.

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Βόρειο Λονδίνο, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Λίβερπουλ. Τα “σπιρούνια” είχαν αποκλειστεί από το Καραμπάο, οπότε και είχαν ρεπό μέσα στην εβδομάδα. Η ομάδα του Ποστέκογλου, προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Άρσεναλ. Από την άλλη, η Λίβερπουλ ήταν πιεστική κόντρα στην Λέστερ, παρόλο που έκανε 10 αλλαγές. Προκρίθηκε με 3-1 και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. 17 ματς αήττητη (12-5-0), το καλύτερο σερί στην κατηγορία. Επτά κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο μια φορά το μηδέν πίσω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου

14:30 Άστον Βίλα – Μπράιτον
17:00 Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
17:00 Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι
17:00 Έβερτον – Λούτον
17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας
17:00 Μπόρνμουθ – Άρσεναλ
17:00 Νιούκαστλ – Μπέρνλι
19:30 Τότεναμ – Λίβερπουλ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

16:00 Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

22:00 Φούλαμ – Τσέλσι



Source link