Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Κλερμόν πήρε βαθμό με… ήρωα τον Ογκιέρ


 

Με… buzzer beater του Ογκιέρ η Κλερμόν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Τουλούζ με σκορ 2-2, στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Το πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Κλερμόν κόντρα στην Τουλούζ χάρις στον Ογκιέρ που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις γράφοντας το τελικό 2-2.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Πίνα έκανε το σουτ από μακριά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αν και έδειξε να αιφνιδιάζεται απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε ο Πίνα, το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα ο Αμπουκάλ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από το ριμπάουντ που πήρε μέσα στη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-0. Η Τουλούζ συνέχισε τον ξέφρενο ρυθμό της και στο 14ο λεπτό κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα της, όταν ο Μάγκρι με υπέροχο σουτ νίκησε τον Ντιάο γράφοντας το 2-0. Στο 34ο λεπτό η Κλερμόν μείωσε από τα 11 μέτρα με τον Κάι κάνοντας το 2-1. Μάλιστα λίγο έλειψε η ομάδα του Γκαστιέν να φτάσει στην ισοφάριση, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπόργκες, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου απομάκρυνε ο Ρεστές.

Η Κλερμόν συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55ο λεπτό είχε δοκάρι. Ο Μπουτόμπα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε την δοκό της εστίας του Ρέστες. Απάντηση στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων είχε η Τουλούζ, όταν Νταλίνγκα πήρε την μπάλα από το κέντρο, έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια περνώντας όποιον βρει μπροστά του, αλλά του σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν για την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Τσάμ από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ. Ενώ όλα έδειχναν πως η Τουλούζ θα κάνει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, ο Ογκιέρ σαν από μηχανής Θεός πήρε… ριμπάουντ μέσα στην περιοχή στο 90’+6′ και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Ναντ – Μαρσέιγ 1-1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Μπρεστ – Ρεν 0-0
Μονακό – Λανς 3-0

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Τουλούζ – Κλερμόν 2-2
16:00 Λιλ – Μονπελιέ
16:00 Μετς – Ρεμς
16:00 Χάβρη – Λοριάν
18:05 Νις – Στρασβούργο
21:45 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 εδώ.//ΝΚ.



Source link