Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η εστεμμένη των καλλιστείων, που έγινε viral η απάντησή της σε υποτιμητικό σχόλιο, μιλά στη «Ζούγκλα»!

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα στα social media η «πληρωμένη» απάντηση που έδωσε το γνωστό μοντέλο, Ελίζα Σοφία σε follower της, ο οποίος επιχείρησε να την προσβάλλει και να τη μειώσει.

Χωρίς επιτυχία πάντως καθώς, σε αντίθεση με εκείνον, η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι ντροπή οποιαδήποτε δουλειά κάνεις τίμια.

Η εστεμμένη, η οποία προέρχεται από τα καλλιστεία GS HELLAS, παράλληλα με το μόντελινγκ εργάζεσαι σε μία καφετέρια για να βγάλει τα προς το ζην.

Αυτό όμως… ενόχλησε κάποιον. Πρόκειται για έναν από αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και το μόνο που κάνουν είναι να στάζουν χολή για τους άλλους.

Έτσι, έγραψε στον λογαριασμό της 21χρονης Ελίζας Σοφία στο Tik Tok, ο οποίος σημειωτέον αριθμεί 73.000 followers ότι «από μεγάλο μοντέλο που ήσουν κατάντησες σερβιτόρα, εσύ η πριγκίπισσα. Άντε πάλι καλά μπήκες στην πραγματικότητα!!».

Το μοντέλο, που έχει κερδίσει  τίτλους «Miss Young GS Hellas 2019», «Miss Globe Greece 2022» και «Miss Supranational Greece 2022» απάντησε με ευγένεια στον συγκεκριμένο διαδικτυακό της «φίλο», κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων.

«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»

Η Σοφία Ελίζα, μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr για το εν λόγω περιστατικό, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σχόλιο δεν με άγγιξε καν. Και δεν θα μπορούσε να με επηρεάσει, καθώς οι γονείς μου με δίδαξαν από μικρή ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή όταν την κάνεις με τιμιότητα και έχεις ψηλά το κεφάλι».

«Έχω μάθει να δέχομαι κάθε σχόλιο, είτε είναι καλοπροαίρετο είτε είναι κακοπροαίρετο. Σίγουρα το συγκεκριμένο ήταν κακοπροαίρετο, αλλά δεν με πειράζει. Η ευγένεια πάντα νικάει. Άλλωστε έχω μάθει από πολύ μικρή ηλικία ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σε ρίξουν είτε για να ανέβουν εκείνοι είτε γιατί δεν θέλουν να κοιτούν τα δικά τους κακώς κείμενα και αρκούνται μόνο να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων», προσθέτει.

Τα ρατσιστικά σχόλια όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις

Πάντως, όπως μας αποκάλυψε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αποδέκτης απαξιωτικών σχολίων στα social media.

«Όταν εκπροσωπούσα την Ελλάδα στο Miss Globe και στο Miss Supranational δυστυχώς και τότε είχα δεχτεί αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα είχαν αντιδράσει αρκετοί, γράφοντάς μου απαξιωτικά σχόλια στα social media για το γεγονός ότι έχω ρίζες από την Αλβανία» εξομολογείται στο zougla.gr το 21χρονο μοντέλο.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι η απάντησή της έγινε viral και έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κόσμου για την ευγένεια με την οποία αντιμετώπισε το εν λόγω σχόλιο, ανέφερε: 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό το γεγονός. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα από κόσμο, από ανθρώπους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι με συγχαίρουν για τη στάση μου και για τον τρόπο που απάντησα σε αυτό το πικρόχολό σχόλιο.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, καθώς μου αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει μόνο σκοτάδι γύρω μου, υπάρχει και φως και άνθρωποι που έχουν καλοσύνη μέσα τους».

Η απάντηση της Σοφίας Ελίζα στο απαξιωτικό σχόλιο που της έγινε: 

@velvetstorm_ Απάντηση στον χρήστη @antouanito ♬ πρωτότυπος ήχος – velvetstorm

 


 


 


 







Source link