Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η επόμενη μέρα της κακοκαιρίας Elias στην Μαγνησία: Μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο – Περιοχές χωρίς ρεύμα – Συνεχείς παρεμβάσεις από τα συνεργεία των ΟΤΑ

IMG_2840

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημ. Ραμματά, η κατάσταση είναι οριακή με τους χειμάρους που όμως είχαν καθαριστεί και δεν μετέφεραν πλέον φερτά υλικά. Ρεύμα και νερό δεν έχει όλος ο δήμος.

Στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, ο Πατής Κουτσάφτης επισήμανε ότι σήμερα θα γίνει μια μεγάλη παρέμβαση σε τρία βασικά γεφύρια για να μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ της Ζαγοράς και των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων. Και πάλι οι περισσότερες ζημιές είναι σε Αη Γιάννη και Χορευτό, ενώ ρεύμα και νερό δεν υπάρχει παντού.

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, υπάρχουν πλημμυρισμένα σπίτια σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο αλλά και Κανάλι με το οδικό δίκτυο να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Το Βελεστίνο ήταν χωρίς ρεύμα τη νύχτα τώρα όμως δόθηκε ρεύμα και υπάρχει και νερό. «Παλεύουμε μόνοι μας με τα δικά μας μηχανήματα και των ιδιωτών», δήλωσε ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας.

Στο Δήμο Αλμυρού, σύμφωνα με τον κ. Χατζηκυριάκο, τις μεγαλύτερες ζημιές έχει υποστεί η περιοχή του Πτελεού και ειδικότερα σε Άγιο Δημήτριο, Αχίλλειο και Πτελεό. Σε Σούρπη και Αλμυρό τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα ανέφερε.

www.ertnews.gr



Source link