Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Διάθεσή σου. Η Εμφάνισή σου.


Η λέξη-κλειδί στην ζωή είναι η ισορροπία, ιδίως όταν πρόκειται για τη διάθεση και τα συναισθήματά μας. Μπορούμε να είμαστε τόσα πολλά πράγματα μέσα σε λίγες ώρες. Μερικές φορές νιώθουμε διαφορετικά κατά τη διάρκεια της ημέρας από ό,τι τη νύχτα- άλλες φορές πάλι ακολουθούμε τον ρυθμό των πραγμάτων καθώς εξελίσσεται η μέρα και αντιδρούμε στα ερεθίσματα γύρω μας. Μπορούμε να είμαστε ανάλαφροι και μετά βαθυστόχαστοι, χαμηλών τόνων και μετά ατίθασοι, ήρεμοι και μετά δυνατοί. Αυτές οι διαφορές και οι αλλαγές του στιλ μας, μας κάνουν μοναδικούς, και η συλλογή KIKO MILANO Create Your Balance Collection σχεδιάστηκε για να το γιορτάσει αυτό.

Η νέα αυτή συλλογή έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τη μοναδικότητα σας. Ένας ισχυρός συνδυασμός χρωμάτων, υφών και συστατικών θα σας εμπνεύσει καθώς θα δημιουργείτε το look σας, όποια πλευρά του εαυτού σας και αν θέλετε να αναδείξετε. Τα ενεργά συστατικά της προσφέρουν μαλακτικές ή ενισχυτικές ιδιότητες για να εξασφαλίσετε την ισορροπία που χρειάζεστε, ενώ οι συνδυασμοί αποχρώσεων σας επιτρέπουν να ανεβάσετε την ένταση ή να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Όσο για τις συσκευασίες, κινούνται σε βαθιές, ζεστές μαργαριταρένιες πορτοκαλί ή δροσερές, ματ ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις. Ό,τι κι αν αισθάνεστε ότι είστε σήμερα, αυτή η συλλογή θα σας καλύψει.

Ισορροπία…στην καθημερινή σας περιποίηση

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά με έναν συνδυασμό περιποίησης που έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τα καλύτερα συναισθήματά σας. Το Skincare Boost & Relaxing Moment Face Mask Kit προσφέρει μια σειρά από μάσκες περιποίησης ματιών, ζυγωματικών και χειλιών από υδρογέλη, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει ενισχυτικά ή χαλαρωτικά αποτελέσματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Για θρέψη, επιλέξτε τη μάσκα ζυγωματικών εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μελιού, αλλαντοΐνη και εκχύλισμα κόκκινων φυκιών, ή για τόνωση, χρησιμοποιήστε τη μάσκα ματιών με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα λεβάντας και υαλουρονικό οξύ. Για ενυδάτωση των χειλιών, επιλέξτε τη μάσκα χειλιών που περιέχει εκχύλισμα κόκκινων φυκιών, αλλαντοΐνη και εκχυλίσματα ίριδας, καλαμποκιού και πορτοκαλιού.

 

Αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα boost λάμψης, χρησιμοποιήστε τον ορό Radiance Boost Face Serum για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, απολαμβάνοντας το έγχυμα από νερό μελισσόχορτου, κουρκουμά, τζίντζερ και εκχύλισμα ροδιού και χρησιμοποιώντας την πέτρα μασάζ προσώπου από νεφρίτη και αβεντουρίνη για να το δουλέψετε στην επιδερμίδα σας.

Ή, αν αναζητάτε θρέψη, απολαύστε μια μίνι τελετουργία αυτοφροντίδας με το Relaxing Touch Body Oil, για δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό. Τα πέταλα καλαμποκιού στη σύνθεση δημιουργούν την τέλεια βάση με μεταξένια απαλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Περιέχει έλαια λεβάντας, αβοκάντο, ελιάς, χαμομηλιού και ηλίανθου καθώς και μια δόση βιταμίνης Ε, απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει χάρη στην καινοτόμο υφή του gel to oil.

Συνδυάστε το λάδι σώματος με ένα ψέκασμα του Relaxing Touch Hair & Body Mist, αφήνοντας το άρωμα cocooning να σας σαγηνεύσει. Περιέχοντας έλαιο λεβάντας, εκχύλισμα αλόης βέρα και υαλουρονικό οξύ, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα στα μαλλιά σας, ενώ επιπλέον έχει υπέροχη αίσθηση και στο δέρμα σας.

Ολοκληρώστε με μια επάλειψη του Nourishing Lip Balm, με υπέροχο άρωμα λεβάντας και εκχυλίσματα χαμομηλιού, σκουαλάνη, έλαιο ηλιόσπορου και εκχυλίσματα ροδιού, τριαντάφυλλου και βατόμουρου.

Ισορροπημένη…βάση
Χτίστε τη βάση σας σύμφωνα με αυτό που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε σήμερα. Για μια τόνωση της λάμψης, ξεκινήστε με το Hydra Boost Face Primer, δημιουργώντας έναν ανανεωμένο καμβά για το foundation σας. Με δοκιμασμένες ιδιότητες για ενυδάτωση και primer για τελειοποίηση, προσφέρεται σε ελαφριά μορφή ζελέ και είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τζίντζερ, νερό καρύδας και εκχυλίσματα βελανιδιάς.

Για κάλυψη, εφαρμόστε το Energy Boost Long Lasting Foundation, μια ελαφριά ημι-μάτ σύνθεση. Με τα οφέλη του εκχυλίσματος τζίντζερ και του νερού του μήλου, προσφέρει κάλυψη με μεγάλη διάρκεια έως και 12 ώρες. Συνδυάστε το με το Radiance Boost Concealer για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από καφέ, βιταμίνη Ε και έλαια ηλίανθου και αβοκάντο, προσφέρει μεσαία έως υψηλή κάλυψη, με φυσικό, φωτεινό φινίρισμα.

Πειραματιστείτε με το απλικατέρ διπλού άκρου για να πετύχετε το φινίρισμα που σας αρέσει. Αν χρειάζεστε μια πιο απλή και χαλαρή προσέγγιση για τη βάση σας, χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό προϊόντων low effort/high impact που θα σας κάνουν ν’ αποκαλύψετε την καλύτερή σας εμφάνιση, ενώ παράλληλα θα σας κάνουν να αισθάνεστε την απόλυτη ισορροπία.

Ξεκινήστε με το Soft Touch Compact Foundation, που προσφέρει κάλυψη που χτίζεται και αναμειγνύεται εύκολα. Με κρεμώδη υφή, που εφαρμόζεται σαν πούδρα, αλλά με το αποτέλεσμα ενός υγρού foundation, είναι η τέλεια επιλογή για μια εύκολη βάση. Είναι εμπλουτισμένο με χαμομήλι, έλαιο ηλιόσπορου και εκχύλισμα φρούτων σταφυλιού, ενώ το λεπτό άρωμα λευκού τσαγιού δημιουργεί άμεση αίσθηση ευεξίας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τις Colour Boost Face Bronzing Drops, που φέρνουν μια υποψία μπρονζέ χρώματος στο πρόσωπό σας. Ιδανικές για να διατηρήσετε το καλοκαιρινό μαύρισμα που ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου, οι σταγόνες ενσωματώνονται αβίαστα στη βάση σας με ένα μεταλλικό, φωτεινό φινίρισμα. Εμπλουτισμένες με εκχύλισμα τζίντζερ και έλαιο κρόκου, χαρίζουν μια ελαφριά, ηλιοκαμένη λάμψη που θα λατρέψετε.

Εφαρμόστε το Glow Boost Powder Highlighter, με εκχύλισμα καλέντουλας και έλαιο σόγιας, στα ψηλά σημεία του προσώπου σας για να δημιουργήσετε ένα πέπλο απαλού φωτός στην επιδερμίδα σας. Η συσκευασία του είναι compact με ενσωματωμένο καθρέφτη, το οποίο θα είναι ιδανικό για το φρεσκάρισμά σας εν κινήσει.

Συνδυάστε το highlighter με ένα touch από το εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού Contour Boost Powder Blush για ένα ημι-ματ φινίρισμα.

Ισορροπημένα… μάτια
Τώρα ήρθε η ώρα να τονίσετε τα μάτια σας. Ξεκινήστε επιλέγοντας το χρώμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στιλ σας για την ημέρα με μία από τις δύο παλέτες σκιών Gaze Defining Eyeshadow Palettes, η κάθε μία από τις οποίες περιέχει 12 αποχρώσεις και προσφέρει εξαιρετικά έντονη απόδοση χρωστικών ουσιών και ειδικά τονικά εφέ. Για μια διακριτική, απαλή απόχρωση, επιλέξτε τις φυσικές αποχρώσεις της παλέτας Soothe Me, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα, επιλέξτε τους ζωηρούς τόνους της παλέτας Boost Me.

Όποια κι αν επιλέξετε, θα έχετε υψηλής ποιότητας ματ και μεταλλικά φινιρίσματα με έντονη απόδοση χρώματος από το πρώτο κιόλας πέρασμα του πινέλου 2-in-1 Eye Contour Brush. Εναλλακτικά, επιλέξτε το Gaze Defining Eyeshadow Duo για να τονίσετε τα μάτια σας με ένα μόνο προϊόν για ένα εκλεπτυσμένο βλέμμα. Εξαιρετικά απαλή και μεταξένια υφή, κάθε σκιά είναι εμπλουτισμένη με τονωτικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού matcha και έλαιο ηλιόσπορου. Πάρτε το μαζί σας και εφαρμόστε την αγαπημένη σας σκιά με all-in-one ματ και περλέ τελειώματα.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό βλέμμα με eyeliner επιλέγοντας το Waterproof Eyeliner Duo, ένα eyeliner 2 σε 1 με εκχύλισμα από καφέ. Χρησιμοποιήστε τη μύτη μαρκαδόρου για ακρίβεια, χαρίζοντας στα μάτια σας ένα πλούσιο, ματ χρώμα. Περιποιηθείτε τα φρύδια σας με το εμπλουτισμένο με πανθενόλη Caring Eyebrow Duo, ένα προϊόν 2 σε 1 με ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι μάσκαρα στη μία άκρη και ένα χρωματιστό μολύβι στην άλλη.

Ολοκληρώστε το look του βλέμματός σας με τη μάσκαρα Length & Volume Effect Mascara, τη νέα μάσκαρα μακράς διάρκειας της KIKO MILANO σε premium γυάλινη συσκευασία. Περιέχοντας έλαιο argan, goji και ηλιόσπορο, είναι ο νέος σας σύντροφος για βλεφαρίδες που παραμένουν έως και 12 ώρες, προσφέροντας όγκο και ένταση που θα ζωντανέψουν το βλέμμα σας.

Ισορροπημένα… χείλη
Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα τολμηρό boost στα χείλη σας, επιλέξτε το Precision Boost Lip Liner, εμπλουτισμένο με έλαιο σπόρων από καφέ που προσφέρει υφή μεγάλης διάρκειας, υψηλής ακρίβειας, ανθεκτική στο νερό . Στη συνέχεια, συνδυάστε το χρώμα που επιλέξατε με την ίδια απόχρωση του Definition Boost Lipstick, που περιέχει εκχύλισμα από καφέ, έλαιο ηλιόσπορου και εστέρες jojoba. Οι μαλακτικές ιδιότητες του κραγιόν και το απαλό άρωμα βανίλιας και πορτοκαλιού θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας απογειώσουν.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Pen Lipstick & 3D Lip Primer, ένα καινοτόμο προϊόν διπλής χρήσης με 3D primer στο ένα άκρο και ζωντανό χρώμα στο άλλο. Χρησιμοποιήστε το ένα άκρο του primer για να δημιουργήσετε μια βάση με τρισδιάστατο εφέ και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το άλλο άκρο του θρεπτικού κραγιόν στιλό για να προσθέσετε βάθος με απαλή, διάφανη, κρεμώδη κάλυψη. Εμπλουτισμένο με έλαιο μέντας, έλαιο ηλίανθου, καφεΐνη, εκχύλισμα φυκιών, βιταμίνη Ε, βούτυρο tucuma και φυτικά κεριά, είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, ενώ το άρωμα μέντας δίνει μια πινελιά που «ξυπνάει» τις αισθήσεις.

Αν χρειάζεστε λίγη θρέψη, επιλέξτε ένα διαφορετικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στα χείλη σας την πλήρη περιποίηση που αξίζουν. Εφαρμόστε το Soft Touch Lip & Cheek στα χείλη σας για ένα φυσικό, λαμπερό φινίρισμα. Με χαμομήλι, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε στον κατάλογο των συστατικών και άρωμα λευκού λωτού, θα νιώσετε τη διαφορά στα χείλη σας σε χρόνο μηδέν. Αν θέλετε να συνδυάσετε το έντονο eye look σας με ένα lip look που θα διατηρήσει την αίσθηση της γαλήνης στο μακιγιάζ σας, εφαρμόστε το pH Reagent Lip Gloss, με άρωμα λεβάντας. Διαθέτει μια διαφανή φόρμουλα με μια ιδέα ροζ χρώματος που ενισχύει τη φυσική χρωστική ουσία στα χείλη σας. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και έλαιο ηλίανθου, οι μαλακτικές του ιδιότητες θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Και αυτή είναι η σειρά Create Your Balance Collection -μια σειρά προϊόντων που φέρνουν ισορροπία και ταιριάζουν με τη διάθεσή σας. Εσείς ποιο look θα επιλέξετε σήμερα;

Η συλλογή KIKO MILANO Create Your Balance είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr & στα φυσικά καταστήματα:

Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοια, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50)

Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία.

Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα

Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)

Ιωάννινα: Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση



Source link