Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΗΠΑ: Οι πιο ακριβές πόλεις για να είσαι ευτυχισμένος

Μπορεί να μην μπορείτε να βάλετε μια τιμή στην ευτυχία, αλλά η προσπάθειά σας να την επιτύχετε μπορεί να κοστίζει ακριβά, ανάλογα με το πού ζείτε.

Η S Money, μια υπηρεσία ανταλλαγής χρημάτων με έδρα την Αυστραλία, κατέταξε τις πιο ακριβές πόλεις για να είναι κανείς ευτυχισμένος στις ΗΠΑ με βάση στοιχεία από μια μελέτη του Πανεπιστημίου Purdue του 2018 σχετικά με τη σχέση μεταξύ ευτυχίας και εισοδήματος για να βρει την τιμή της ευτυχίας σε κάθε πόλη.

Η Σάντα Μπάρμπαρα

Οι ερευνητές της S Money μετέτρεψαν τα δεδομένα της μελέτης για να συγκρίνουν την πραγματική τιμή της ευτυχίας σε κάθε πόλη σύμφωνα με την τιμή του κόστους ζωής.

Η Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια είναι η πιο ακριβή πόλη των ΗΠΑ για να είναι κανείς ευτυχισμένος. Το κόστος ζωής στην πόλη είναι 57% πάνω από τον εθνικό μέσο όρο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Η τιμή της ευτυχίας στη Σάντα Μπάρμπαρα είναι 162.721 δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση S Money.

Η πόλη περιγράφεται συχνά ως «Αμερικανική Ριβιέρα», επειδή το κλίμα της είναι παρόμοιο με αυτό των περιοχών κατά μήκος των βόρειων ακτών της Μεσογείου, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Σάντα Μπάρμπαρα.

Οι 10 πιο ακριβές πόλεις για να είσαι ευτυχισμένος στις ΗΠΑ

Αναλυτικά οι 10 πιο ακριβές πόλεις στις ΗΠΑ:

1.Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια
2.Χονολουλού, Χαβάη
3.Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
4.Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
5.Σιάτλ, Ουάσινγκτον
6.Όκλαντ, Καλιφόρνια
7.Anchorage, Alas
8.Σακραμέντο, Καλιφόρνια
9.Βοστώνη, Μασαχουσέτη
10.Iρβάιν, Καλιφόρνια

Χονολουλού και Νέα Υόρκη

Η Χονολουλού, της Χαβάης, κατατάσσεται ως η δεύτερη πιο ακριβή πόλη στις ΗΠΑ για να είναι κανείς ευτυχισμένος. Η πρωτεύουσα της Χαβάης, που βρίσκεται στο νησί Οάχου, είχε ετήσια τιμή ευτυχίας 148.943 δολάρια.

Σύμφωνα με μελέτη της WalletHub του 2022, η Χαβάη ήταν επίσης η πιο ευτυχισμένη πολιτεία των ΗΠΑ με βάση διάφορες βασικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής και σωματικής ευημερίας.

Η Χονολουλού είναι μια από τις πιο επισκέψιμες πόλεις των ΗΠΑ, εν μέρει επειδή φιλοξενεί το ιστορικό αξιοθέατο του Περλ Χάρμπορ.

Η Νέα Υόρκη συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με ετήσια τιμή ευτυχίας 145.028 δολάρια.

Δεν είναι μυστικό ότι η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο ακριβές πόλεις για να ζήσει κανείς.

Μόνο στο Μανχάταν το κόστος ζωής είναι κατά 24% υψηλότερο από αυτό της Χονολουλού, της δεύτερης ακριβότερης αστικής περιοχής στις ΗΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία από τον Δείκτη Κόστους Διαβίωσης του Συμβουλίου Κοινοτικών και Οικονομικών Ερευνών.



Source link