Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΗΠΑ: Μουμιοποιημένος άνδρας θα ταφεί μετά από 128 χρόνια – Ταριχεύθηκε κατά λάθος

Ένας μουμιοποιημένος άνδρας γνωστός ως Stoneman Willie θα λάβει την κατάλληλη ταφή αφού ήταν εκτεθειμένος σε ένα γραφείο τελετών στην Πενσυλβάνια για 128 χρόνια.

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν αλκοολικός και κατέληξε από νεφρική ανεπάρκεια σε μια τοπική φυλακή στις 19 Νοεμβρίου 1895.

Ταριχεύθηκε κατά λάθος

Μουμιοποιήθηκε κατά λάθος από έναν νεκροτομό που πειραματιζόταν με νέες τεχνικές ταρίχευσης, σύμφωνα με το Auman’s Funeral Home.

Ντυμένος με ένα κοστούμι με παπιγιόν, ο λιπόσαρκος άνδρας εμφανίζεται σε ένα φέρετρο με ένα κόκκινο φύλλο στο στήθος του. Τα μαλλιά και τα δόντια του παραμένουν άθικτα και το δέρμα του έχει πάρει μια δερματώδη όψη.

Ο λόγος που δεν γνωρίζουμε το πραγματικό όνομά του, είναι επειδή όταν συνελήφθη έδωσε στις Αρχές ψεύτικο όνομα. Έτσι, κατέστη αδύνατο να βρεθούν και οι συγγενείς του.

«Είναι ιστορικό μέρος του παρελθόντος και του παρόντος»

Το γραφείο τελετών είχε ζητήσει από το κράτος να του επιτραπεί να κρατήσει το σώμα του άνδρα αντί να το θάψει για να παρακολουθήσει την πειραματική διαδικασία ταρίχευσης.

Το γραφείο τελετών λέει ότι έχει πλέον ταυτοποιήσει τον Stoneman Willie χρησιμοποιώντας ιστορικά έγγραφα και θα αποκαλύψει το όνομά του αργότερα αυτή την εβδομάδα, όταν θα αφήσουν το σώμα να αναπαυθεί. Μέχρι τώρα το μόνο που είναι γνωστό είναι οι ιρλανδικές του ρίζες.

«Δεν τον αναφέρουμε ως μούμια. Τον αναφέρουμε ως τον φίλο μας τον Γουίλι», δήλωσε ο Kyle Blankenbiller, διευθυντής των κηδειών. «Έχει γίνει είδωλο, ιστορικό μέρος όχι μόνο του παρελθόντος της περιοχής αλλά σίγουρα του παρόντος του».

Πριν από την κηδεία, η πόλη θα τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου που υπήρξε μέρος της λαογραφίας της για γενιές.





Source link