Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζ. Μακρή: Αντιπλημμυρικό έργο στο 2ο ΕΚ Ν. Ιωνίας από την ΑΓΕΤ  

f16fe2fd-c3da-4898-90a9-52a5f9674153

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας, οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες. Αφορμή της επίσκεψης, εκτός από την αυτοψία στο σχολικό κτήριο, στάθηκε η πρωτοβουλία της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ να χρηματοδοτήσει την κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στο 2ο ΕΚ Ν. Ιωνίας.

Η κα Μακρή μαζί με την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ κα Εύη Ιωαννίδου συζήτησαν για την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου, που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του σχολείου. 

Παρά τις εικόνες καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι δύο πρωτόγνωρες κακοκαιρίες, το σχολικό κτήριο του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας κρίθηκε κατάλληλο μετά τους αυστηρούς ελέγχους, που διενεργήθηκαν και η λειτουργία του κρίθηκε ασφαλής καθώς δεν προέκυψε θέμα στατικότητας. Η προσφορά της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ έρχεται να ισχυροποιήσει την αντιπλημμυρική συμπεριφορά του σχολικού συγκροτήματος και αυξάνει τη δυνατότητα πρόληψης απέναντι σε πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα όπως οι πρόσφατες πλημμύρες.

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Μακρή, η οποία βρίσκεται σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Μαγνησία και παρακολουθεί στενά τόσο τα έργα που υλοποιούνται όσο και την ομαλή λειτουργία και την σταδιακή επιστροφή στην σχολική κανονικότητα, ευχαρίστησε την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ κα Εύη Ιωαννίδου και, συνολικά, τον Όμιλο «για την έμπρακτη και καίρια συνδρομή του στις ανάγκες των υποδομών της Μαγνησίας και για την εξαιρετική συνεργασία, που κάθε φορά αποδεικνύεται ουσιαστική και καθοριστική σε θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης», όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

www.ertnews.gr



Source link