Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εργατικό Κέντρο Λάρισας:” Άμεσα μέτρα για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας του λαού της Λάρισας”

Μαζική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών, αγροτών και συνταξιούχων στο σημερινό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ένα από τα συνθήματα στη σημερινή συγκέντρωση ήταν “Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας“. Αμέσως μετά τις σχετικές ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Εργατικό Κέντρο Λάρισας:” Άμεσα μέτρα για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας του λαού της Λάρισας”

Στη μεγάλη συγκέντρωση και διαδήλωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, παραβρέθηκε και ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, ο οποίος σε δηλώσεις του ζήτησε, “Να ληφθούν τώρα μέτρα για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας του λαού της Λάρισας!!! Οι ζωές μας έχουν αξία!!!

Τα συνταξιουχικά σωματεία της Λάρισας εξέφρασαν την αλληλεγγύη της στο λαό των συνοικιών της πόλης, και όλης της Θεσσαλίας, στους εργαζόμενους, συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους βιοπαλαιστές εμπόρους και βιοτέχνες και τους αγρότες που δοκιμάζονται από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Από την πρώτη στιγμή οι συνταξιούχοι επιστρατεύοντας όλες τους τις δυνάμεις βρεθήκαν και βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων και του λαού των περιοχών που δοκιμάζονται, συνέβαλαν και συμβάλουν στην αλληλεγγύη που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

“Καταβάλουμε με όσες δυνάμεις έχουμε σε κάθε προσπάθεια μαζί με τους κατοίκους της περιοχής για να βοηθήσουμε να σωθούν σπίτια, περιουσίες του λαού από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Αυτό που βιώνουν οι κάτοικοι της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής είναι η παντελής έλλειψη σχεδίου διαχείρισης της κατάστασης, σχεδίου προστασίας της ανθρώπινης περιουσίας, της ανθρώπινης ύπαρξης σε τελική ανάλυση.

Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα οικονομικής ανακούφισης των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν, με τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος σε κάθε οικογένεια, να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα, να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, χωρίς προϋποθέσεις. Να ανασταλούν όλα τα χρέη των πληγέντων αυτοαπασχολουμένων και των λαϊκών οικογενειών, τόνισαν το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας – Σωματείο συνταξιούχων ΤΣΑ Σωματείο συνταξιούχων ΤΑΕ – Σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ Π.Α.Σ.Α.Σ – Σωματείο συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ.





Source link