Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δ. Λαρισαίων: Αντιδεοντολογική και καταδικαστέα ενέργεια του Δήμου Πέλλας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή την παρουσία αυτοκινήτων του Δήμου Πέλλας που μετέφεραν στην Λάρισα είδη πρώτης ανάγκης. Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λαρισαίων αναφέρει τα εξής:

Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι οχήματα του Δήμου Πέλλας με είδη πρώτης ανάγκης, βρέθηκαν σε χωριά του Δήμου μας, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει οποιαδήποτε συνεννόηση με το Δήμο Λαρισαίων, ο οποίος διακινεί συντεταγμένα κάθε είδους βοήθεια προς τους πληγέντες. Εννοείται ότι στα εν λόγω χωριά έχει σταλεί απο το Δήμο μας, ό,τι χρειάστηκε σε συνεννόηση και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Η βοήθεια του Δήμου Πέλλας, διακινείται από υποψήφια συνδυασμού της αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει στο παρελθόν, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων προς άλλους Δήμους που χρειάστηκαν στήριξη και βοήθεια, όσο και πολλοί Δήμοι απ΄ όλη τη χώρα προς τη Λάρισα και άλλους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας.

Για το θέμα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης έχει εκφράσει τη διαμαρτυρία του στο δήμαρχο Πέλλας και έχει ενημερώσει την ηγεσία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)





Source link