Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Επέστρεψε για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης


 

Με κάθε επισημότητα ο Έλληνας έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος χάντμπολ ανδρών των ”ασπρόμαυρων”.

Ο ερασιτέχνης του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, ο οποίος αφήνει το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και επιστρέφει στον πάγκο του ”δικέφαλου του Βορρά” έπειτα από πέντε χρόνια, αντικαθιστώντας τον Πάνο Γούσιο.

Η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Γεννημένος στις 24/08/1961, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ύστερα από τις δύο προηγούμενες θητείες του (2004-2011 και 2017-2019).

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με αρκετές παραστάσεις από το επίπεδο του πρωταθλητισμού, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Δικέφαλο, όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ως προπονητής του ΠΑΟΚ στις προηγούμενες θητείες του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2009 και 2010), ενώ οδήγησε τον Δικέφαλο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το EHF Champions League.

Καλώς ήρθες και πάλι, κόουτς!»



Source link