Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άντεξε στο “Μεντιολάνουμ” η Μακάμπι


 

Η ομάδα του Κάτας έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι και επικράτησε των “κόκκινων” με 98-90, στην εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Στο “Μεντιολάνουμ Φόρουμ” του Μιλάνου, η Αρμάνι φιλοξένησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο εξ αναβολής παιχνίδι της δεύτερη αγωνιστικής της Euroleague. Οι δυο ομάδες από την έναρξη της αναμέτρησης είχαν εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς. Συγκεκριμένα η πρώτη περίοδο έκλεισε στο 32-25 υπέρ της ομάδας του Έτορε Μεσίνα με τον αστέρα της ομάδας Νίκολα Μίροτς να έχει τις επιλογές στην επίθεση για να κάνει την ζημιά στον σύνολο του Κάτας.

Στην δεύτερη περίοδο οι Ισραηλινοί ανέκαμψαν και μάζεψαν την διαφορά που είχε χτίσει το Ιταλικό σύνολο με Κλίβελαντ και τον Κόλσον να βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι και τον Λορένζο Μπράουν να δημιουργεί τους χώρους για τους συμπαίκτες του. Η Μακάμπι μείωσε την διαφορά στο καλάθι με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 52-50 και την αναμέτρηση να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να εξουδετερώνουν η μια την άλλη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αρμάνι έκανε ένα σερί 5-0, με τους παίκτες του Κάτας να έχουν και αυτοί τις δικές τους απαντήσεις στο συνεχόμενο επιθετικό ρεπερτόριο των “κόκκινων” του Μιλάνου. Καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε την κυριαρχία της περιόδου, καθώς και οι δύο δεν έδωσαν έμφαση στην άμυνα, αλλά στην επίθεση τους. Το σκορ της περιόδου ήταν 71-74.

Στην τελευταία περίοδο η Μακάμπι έκανε ξέσπασμα, με την Αρμάνι να κολλάει στην επίθεση και τους Ισραηλινούς να έχουν σε εξαιρετική μέρα τους Αμερικανούς της.  Ο Μίροτιτς και ο Σιλντς έκαναν ότι ήταν εφικτό, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Το τελικό σκορ 98-90 αφήνει πολλά χαμόγελα στους παίκτες του Κάτας που παίρνουν μια ακόμα εκτός έδρας νίκη στην φετινή Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 32-25, 52-50, 72-75, 90-98

Μιλάνο (Μεσίνα): Λο, Μέλι, Μίροτιτς, Σίλντς, Βόιτμαν, Φλακαντόρι, Χολ, Χάινς, Πάνγκος, Πόιθρες, Ρίτσι, Τόνουτ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Μπράουν, Κλίβελαντ, Κόλσον, Νέμπο, Γουέμπ, Μπαλτ, Κόχεν, Ντιμπαρτολομέο, Μένκο, Ριβέρο, Σόρκιν



Source link