Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εξαφάνιση Μπεν: Ψυχικό ράκος η μητέρα του – Διερευνώνται τα τελευταία στοιχεία

Στα 51 της χρόνια πια, η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, του μικρού αγοριού που εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991 στην Κω, είναι ένα ψυχικό ράκος, όπως δήλωσε η ίδια στη «The Mirror», μετά και τα νέα στοιχεία που διερευνώνται.

Ο Μπεν όταν εξαφανίστηκε στην Κω, ήταν 21 μηνών

Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια ζει τον Γολγοθά της, ένα δράμα που δεν έχει τέλος, καθώς ούτε το παιδί βρέθηκε ούτε και έχει επιβεβαιωθεί κάποιο στοιχείο που να βάζει τελεία σ’ αυτή την τραγωδία που ξεκίνησε σε ελληνικό έδαφος, όταν ο μικρούλης έκανε διακοπές στην Κω με την οικογένειά του.

Από τις έρευνες στην Κω

Μέσα στην πορεία των ετών, κάθε φορά που υπάρχει η παραμικρή υποψία ή ένδειξη για την εξέλιξη της υπόθεσης, γίνεται αναψηλάφιση, κάτι που κρατάει και την οικογένεια σε διαρκή αγωνία και ένταση. Τώρα, η αστυνομία διερευνά εάν η σορός ενός αγοριού που βρέθηκε στον Δούναβη, μπορεί να είναι ο γιος της Κέρι Νίνταμ, 32 χρόνια μετά την εξαφάνιση του παιδιού.

«Ο εγγονός σου έχει απαχθεί κι έχει πουληθεί. Είναι ξανθός με γαλανά μάτια.»

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ

Τι είπε στη «The Mirror» η μητέρα

Η Κέρι Νίνταμ φοβάται ότι ο γιος της έχει απαχθεί και ότι υπάρχουν «αρρωστημένες» συνδέσεις με τη Γερμανία, κάτι που τη στοιχειώνει κυριολεκτικά.

Τα νέα ευρήματα αφορούν τη σορό ενός αγοριού μεταξύ πέντε και έξι ετών το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο. Οι βρετανοί αστυνομικοί έχουν διαβεβαιώσει τη μητέρα του Μπεν ότι συνεχίζουν τις έρευνες στη Γερμανία και θα κανονίσουν συνάντηση της Κέρι Νίνταμ με τον καινούριο αστυνομικό επιθεωρητή που έχει εμπλακεί στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν.

Όπως είπε η ίδια στη «The Mirror», «Εγώ νομίζω ότι ο Μπεν έχει πέσει θύμα trafficking. Αυτό σκεφτήκαμε από την αρχή που χάθηκε. Ξεκίνησε αυτό μετά από έναν άγνωστο άντρα που προσέγγισε τον πατέρα μου στην Κω και του είπε “Ο εγγονός σου έχει απαχθεί κι έχει πουληθεί. Είναι ξανθός με γαλανά μάτια.”»



Source link