Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Εκτός Εθνικής Ισπανίας η Ερμόσο


 

Χωρίς την αρχηγό της θα πρέπει να αγωνιστεί στα δύο επόμενα ματς η γυναικεία “φούρια ρόχα”, καθώς αποκλείστηκε από τις επιλογές της Μόντσε Τομέ.

Μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου στην Αυστραλία με την Εθνική Ισπανίας γυναικών, η Τζένι Ερμόσο βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαιτίας του φιλιού που της έδωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ήταν η παραίτηση του Ισπανού παράγοντα, έπειτα από την τεράστια δημόσια κατακραυγή που δέχτηκε.

Η… τρέλα με αυτήν ην υπόθεση έχει πλέον καταλαγιάσει, αφού ο Ρουμπιάλες παραιτήθηκε της θέσης και των υποχρεώσεών του. Η “φούρια ρόχα” κοιτάζει μπροστά πλέον αναγκαστικά, αφού έχει να δώσει δύο ματς στο Nations League με αντιπάλους τη Σουηδία και την Ελβετία.

Η Τζένι Ερμόσο θα απουσιάσει από την αποστολή για αυτές τις υποχρεώσεις, με την προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Ιβήρων να δηλώνει:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι είμαστε στο πλευρό της Τζένι σε όλα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατέψουμε σε αυτό, είναι να μην την καλέσουμε σε αυτές τις κλήσεις, αλλά βασιζόμαστε στην Τζένι» τόνισε Μόντσε Τομέ.//ΓΑ





Source link