Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Εδώ νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου’




ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ



Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Χάντερ: "Εδώ νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου"

PRINT SCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν χαρούμενη μετά τη νίκη και την πρόκριση στους “16” της Γουαδαλαχάρα και στις δηλώσεις της στο court τόνισε ότι νιώθει πολύ άνετα όταν παίζει στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Στορμ Χάντερ (Νο157) με 2-0 σετ και προκρίθηκε στους “16” της Γουαδαλαχάρα και τα μεσάνυχτα θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε ένα κλίμα ελαφράς συγκίνησης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι νιώθει στο Μεξικό σα να αγωνίζεται σε τουρνουά στην Ελλάδα και θα μπορούσε να πάρει και τη μεξικανική υπηκοότητα, έχοντας προφανώς διάθεση για χιούμορ.

Υπενθυμίζεται ότι η Σάκκαρη στο συγκεκριμένο τουρνουά την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Τζέσικα Πεγκούλα.

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου, τις αμφιβολίες μου και τα δύσκολα συναισθήματά μου. Πριν το ματς ήμουν ενθουσιασμένη που επέστρεφα στο court.

Νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά ίσως μπορώ να πάρω την υπηκοότητα, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή. Είναι απίστευτο που έρχομαι εδώ κάθε χρόνο και ζω αυτό. Είναι συγκλονιστικό“, ανέφερε χαρακτηριστικά στο court η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.



Source link