Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δυνατές… μάχες στα ημιτελικά



 

Το MundoBasket 2023 φτάνει προς το τέλος του μετά από μια συναρπαστική εξέλιξη μέχρι τώρα, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό και την εξασφάλιση μεταλλίου.

Ώρα ημιτελικών στο MundoBasket 2023, με τα ζευγάρια Σερβία – Καναδάς (8/9, 11:45, ΕΡΤ1) και ΗΠΑ – Γερμανία (8/9, 15:40, ΕΡΤ1) να “μάχονται” για ένα εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Σερβία θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το τέταρτο μετάλλιό της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τα χρυσά του 1998 και του 2002 και το ασημένιο του 2014, ενώ ο Καναδάς βρίσκεται στην τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά όπως δήλωσε και ο σταρ της ομάδας Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ η όρεξη όλων έχει… ανοίξει και θέλουν όχι απλώς μετάλλιο, αλλά το χρυσό!

Από την άλλη, οι ΗΠΑ θα αναμετρηθούν με τη μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά, τη Γερμανία. Η Team USA δεν έχει πάρει μετάλλιο μόνο σε τέσσερις διοργανώσεις, αλλά προέρχονται από το… κάζο του 2019 όπου τερμάτισαν στη χειρότερη θέση της ιστορίας τους, την έβδομη. Και όπως κανείς καταλαβαίνει οτιδήποτε λιγότερο από το χρυσό θα είναι αποτυχία. Τα “πάντσερ” είναι η μοναδική ομάδα με 5/5 σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και διεκδικούν το δεύτερο μετάλλιο στην ιστορία τους στο θεσμό, μετά το χάλκινο του 2002.

Τα δύο παιχνίδια αναμένονται συναρπαστικά και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1.//Λ.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

11:45 Σερβία – Καναδάς (ΕΡΤ1)
15:40 ΗΠΑ – Γερμανία (ΕΡΤ1)



Source link