Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δεν πάει… πουθενά και ανανεώνει ο Βλάχοβιτς


 

Δεν το… κουνάει από το Τορίνο ο Σέρβος σέντερ φορ, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει με τους “μπιανκονέρι” για νέο τετραετές συμβόλαιο.

Μετά από ένα “γεμάτο” καλοκαίρι που το όνομά του συνδέθηκε με αρκετές ομάδες και η αποχώρησή του από τη Γιουβέντους συζητήθηκε αρκετά, υπάρχει πλέον ανατροπή δεδομένων. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αναμένεται σύντομα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη βόρεια Ιταλία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, σύμφωνα με το “gazzetta dello sport”.

Τις επόμενες ημέρες, ο διεθνής επιθετικός θα συναντηθεί με τη διοίκηση των “μπιανκονέρι”, ώστε να συμφωνηθούν και οι τελευταίοι όροι του νέου συμβολαίου. Μετά την επισημοποίηση και τις “τζίφρες”, ο Βλάχοβιτς θα δει τις απολαβές του να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τρία παραπάνω από αυτά που λαμβάνει τώρα.

Στη Γιουβέντους, πιστεύουν πως αυτή η συμφωνία θα κρατήσει για καιρό μακριά τους όποιους… μνηστήρες του 23χρονου ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να δεσμεύσει το μέλλον του στο Τορίνο.//ΓΑ



Source link