Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, θα δείξω στο γήπεδο ποιος είμαι’


Ο Στέφαν Γιόβετιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube και σημείωσε μεταξύ άλλων πως δεν του αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις και θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρόλευκων μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο Olympiacos TV για τα πρώτα του συναισθήματα μετά την έλευση του στους “ερυθρόλευκους”, τα όσα είδε στις πρώτες του ώρες στον Ολυμπιακό, τις επαφές που είχε με πρώην και νυν παίκτες της ομάδας του Λιμανιού αλλά και τους στόχους του.

Ο Γιόβετιτς είπε στην κάμερα του Ολυμπιακού:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έχω ακούσει τόσα πολλά σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθα.

Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ, θα χρειαστώ λοιπόν χρόνο για να τα δω όλα. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει εδώ και κάποιοι απ’ αυτούς παίζουν ακόμη και τώρα.

Είδα τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο που είναι πολύ σημαντικό για εμένα και μου άρεσε πολύ γιατί αυτό δείχνει πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Πέρυσι ήρθα για πρώτη φορά στην Αθήνα με έναν φίλο μου και μιλούσαμε για την περίπτωση του Ολυμπιακού και μετά ήρθε.

Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει η Αθήνα, είναι μια καταπληκτική πολή για να ζει κανείς για την οικογένεια μου, είμαι λοιπόν πολύ ενθουσιασμένος.

Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, είναι εύκολο να μιλάς, θα το δείξω στο γήπεδο.

Είδα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα, ήταν πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος για αυτό. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα”.



Source link