Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Δέσαμε σαν ομάδα, είχαμε πολύ όμορφες στιγμές και εκτός μπάσκετ και γι’ αυτό είμαι περήφανος’




MUNDOBASKET 2023



Παπανικολάου: "Δέσαμε σαν ομάδα, είχαμε πολύ όμορφες στιγμές και εκτός μπάσκετ και γι' αυτό είμαι περήφανος"

FIBA.BASKETBALL

Για το κλίμα στην Εθνική και για τις σχέσεις των παικτών της Ελλάδας μίλησε ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου στο φινάλε του ταξιδιού της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Πληγωμένος από το ματς με τη Λιθουανία, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ως αρχηγός ο παίκτης που έκλεισε τις δηλώσεις των παικτών της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο έμπειρος περιφερειακός στάθηκε περισσότερο στις σχέσεις των παικτών αυτής της ομάδας, λέγοντας ότι το κλίμα της ήταν σπουδαίο κι ας μην φάνηκε αυτό στα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

Θέλαμε να τελειώσουμε δυνατά το τουρνουά, με νίκη, για την προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο μας κάτι για να χαρεί. Ήρθε τόσο δρόμο μέχρι εδώ για να είναι στο πλευρό μας. Το Μαυροβούνιο έκανε καλό ματς, ήταν καλύτερο στις λεπτομέρειες και στις κρίσιμες στιγμές και κέρδισε.

Το σημαντικότερο είναι η ενότητα που είχαμε, όλοι ξέραμε ότι δεν ήμασταν η πιο ταλαντούχα ομάδα, οπότε έπρεπε να δουλέψουμε δύο φορές περισσότερο. Μείναμε μαζί, απόλαυσα αυτό το ταξίδι με τα υπόλοιπα παιδιά, είχαμε πολύ όμορφες στιγμές και εκτός μπάσκετ. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Δημιουργήσαμε δέσιμο μεταξύ μας και κάναμε την καθημερινότητά μας όμορφη. Αυτές οι στιγμές δημιουργούν τη χημεία που χρειαζόμαστε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, όμως στο τέλος της ημέρας, για εμένα είχαμε την ενότητα που είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα και για την προσπάθεια. Ήμασταν μαχητές και τα δώσαμε όλα“.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link