Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γόντικας: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη επί του Άρη»


 

Ο σέντερ του Κολοσσού Ρόδου σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη (04/11, 18:00, ΕΡΤ 3), τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη!

Η ομάδα από την Ρόδο αντιμετωπίζει στο κλειστό της Καλλιθέας τους “κίτρινους” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Κώστης Γόντικας, σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη, τόνισε πως η ομάδα του είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τo θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Φέτος, έχει φτιάξει μία ομάδα επιπέδου Eurocup, με ποιοτικούς και καλούς παίκτες. Έχει πολύ καλούς ξένους και Έλληνες. Επίσης, είναι μία ομάδα που παίζει διαφορετικές και σύνθετες άμυνες, τις οποίες έχουμε δουλέψει και θα προσπαθήσουμε με τις οδηγίες των προπονητών μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς, από τη μεριά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και βλέπουμε κάθε αντίπαλο διαφορετικά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη, θέλοντας φυσικά και την στήριξη των φιλάθλων μας».//ΝΚ



Source link