Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλφ για Σουμάχερ: «Πιστεύω ότι του αξίζει να είναι στο grid»


 

Το αφεντικό της Mercedes, συζήτησε τις μελλοντικές προοπτικές του τρίτου οδηγούς της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι ο Γερμανός οδηγός αξίζει μία θέση στο grid της Formula 1, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει τις “υψηλές δυνατότητές” του στο άθλημα.

Ο Σουμάχερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Formula 1 με την ομάδα της Haas για τις σεζόν 2021 και 2022, αλλά αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Γερμανό Νίκο Χούλκενμπεργκ για τη σεζόν του 2023 και ύστερα ανέλαβε υποστηρικτικό ρόλο στα “Ασημένια Βέλη”.

Ενώ οι περισσότερες θέσεις στο grid για τη σεζόν του 2024 έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχουν καλύψει τις θέσεις και των δύο οδηγών τους, με τον Σουμάχερ να θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Formula 1.

Ο Βόλφ ρωτήθηκε για τις επιλογές του Σουμάχερ και συγκεκριμένα για ένα πιθανό άνοιγμα στη Williams, καθώς η ομάδα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν ο Λόγκαν Σάρτζεντ θα παραμείνει δίπλα στον Άλεξ Άλμπον για δεύτερη χρονιά.

«Πιστεύω ότι του αξίζει να είναι στο grid. Τη στιγμή που δεν νιώθεις σίγουρος σε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο περισσότερη πίεση ασκείς στον εαυτό σου, τόσο λιγότερο καλές αποδόσεις θα έχεις, και νομίζω ότι αυτό συνέβη στη Haas. Είναι γρήγορος. Χαίρομαι που έχουμε έναν τρίτο οδηγό που ξέρω ότι θα κάνει τη δουλειά αν κάποιος από τους δικούς μας φάει ένα “κακό ψάρι”!», δήλωσε ο Βόλφ για τον Σουμάχερ.



Source link