Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Αυταπάγγελτη δίωξη απο την Εισαγγελία για τον ξυλοδαρμό 52χρονου ΑμεΑ από οπαδούς (βίντεο)

IMG_2332

Αυταπάγγελτη δίωξη κατα αγνώστων άσκησε πριν από λίγο η Εισαγγελία Βόλου, ύστερα απο καταγγελία ενός 52χρονου ΑμεΑ, που έπεσε χθες το μεσημέρι θύμα ξυλοδαρμού στην οδό Τάκη Οικονομάκη, στο Βόλο, λόγω οπαδικών διαφορών, όπως ανέδειξε αρχικά η εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Χθες το μεσημέρι πήγαινα βόλτα Τάκη ΟΙκονομάκη πριν την Ιωλκού και τρεις κύριοι 35 – 40 ετών έκαστος μου έκαναν μία άσχημη κουβέντα για την μπλούζα που φορούσα. Και μου είπαν “Τι κωλόμλουζα φοράς”. Ο ένας με έπιασε από τη μία πλευρά κι ο άλλος από την άλλη πλευρά κι ο τρίτος μου έσκισε την πόρτα και τώρα καταθέτουμε μήνυση.  Η Δημοτική Αστυνομία ήταν μπροστά στο συμβάν. Έναν τον αναγνωρίζω πίναμε στην ίδια κατεφετέρια καφέ σε άλλο τραπέζι ήταν από τη Νίκη Βόλου. Πήγα στο Νοσοκομείο στα έκτακτα περιστατικά. Είμαι καλύτερα αλλά με χτύπησαν άγρια στα πλευρά και στα πόδια. Στην ατυχία μου ήμουν τυχερός. Μπορεί και να με σφάζανε».

Ο δικηγόρος Σταμάτης Παπαγγελής

«Άδικη και αντιαθλητική», χαρακτήρισε την επίθεση ο δικηγόρος του 52χρονου Ευάγγελου Σαραφόπουλου, Σταμάτης Παπαγγελής. «Η εισαγγελία τον ενημέρωσε ότι θα ζητηθεί και υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο σημείο που έγινε η επίθεση. Το περιστατικό είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ο άνθρωπος αυτός που ειναι εμφανώς ΑμεΑ δέχθηκε αυτή την άδικη επίθεση. Η έννοια της δικαιοσύνης, η έννοια του αθλητισμού, η έννοια του να είσαι ήρεμος και ασφαλής σε μία πόλη όπως είναι ο Βόλος. Γιατί αυτό το συμβάν εκτυλίχθηκε στο κέντρο Βόλου. Είναι μια θρασύτατη και άνανδρη επίθεση ενάντια σε έναν άνθρωπο που έχει προβλήματα υγείας’.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου, Ελένη Μανώλη

www.ertnews.gr



Source link