Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Αυταπάγγελτη δίωξη απο την Εισαγγελία για τον ξυλοδαρμό 52χρονου ΑμεΑ από οπαδούς

xylodarmos-via-symploki

Αυταπάγγελτη δίωξη κατα αγνώστων άσκησε πριν απο λίγο η εισαγγελία Βόλου ύστερα απο καταγγελία ενός 52χρονου ΑμεΑ που έπεσε χθες το μεσημέρι θύμα ξυλοδαρμού στην οδό Τάκη Οικονομάκη, στο Βόλο, λόγω οπαδικών διαφορών.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου που προσήλθε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου με τον δικηγόρο του, χθες το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα επειδή εκείνος φορούσε μπλούζα τοπικής ομάδας. Τον έβρισαν και τον έδειραν ρίχνοντάς τον στο έδαφος με τον ίδιο να καλεί σε βοήθεια και τους καταστηματάρχες να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Επι τόπου έσπευσαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας που τον έσωσαν, καθώς οι επιτιθέμενοι, όπως δήλωσε, θα “με σκότωναν”.

Το περιστατικό διερευνά ο δικηγόρος του Σταμάτης Παπαγγελής, μιλώντας με καταστηματάρχες της περιοχής, ενω σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό.

Σημειώνεται ότι στο περιστατικό έσπευσαν και Δημοτικοί Αστυνομικοί και γι αυτό το λόγο δεν έχει ακόμη καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας. Μετά τον έλεγχο όλων των δεδομένων η πρόθεση του θύματος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, είναι να κατατεθεί μήνυση, η οποία όμως τελικά δεν απαιτήθηκε καθώς ασκήθηκε αυταπάγγελτη δίωξη.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου

www.ertnews.gr



Source link