Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: “Έκπληξη και αγανάκτηση” δημοτικής αρχής για την απόφαση δικαστηρίου να σταματήσει η κοπή δένδρων στον Κραυσίδωνα

1

Με σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική αρχή του Βόλου χαρακτηρίζει “εκτός κάθε λογικήςτην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου με την οποία διατάσσεται προσωρινά η διακοπή των εργασιών του Κραυσίνδωνα, εκφράζοντας “έκπληξη και αγανάκτηση“.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πολίτες που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα “… επιβάλλουν ετσιθελικά τις απόψεις τους” σε θεσμούς όπως η δικαιοσύνη που “οφείλουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια” τους.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

«Με αφορμή την εκτός κάθε λογικής απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου με την οποία διατάσσεται προσωρινά η διακοπή των εργασιών για τον καθαρισμό του Κραυσίνδωνα, με την απομάκρυνση των δέντρων που εμποδίζουν την απρόσκοπτη ροή στην κοίτη του, εκφράζουμε την έκπληξη και την αγανάκτησή μας. Δυστυχώς μια χούφτα μπαχαλάκηδων συνεχίζει να επιβάλλει ετσιθελικά τις εμμονικές απόψεις της και μάλιστα σε θεσμούς που κατ’ εξοχήν οφείλουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια. Οφείλουμε να επισημάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι στην προφανώς απευκταία περίπτωση νέας υπερχείλισης των χειμάρρων, με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες που ακόμα βιώνουμε ως πόλη, οι ευθύνες θα έχουν ονοματεπώνυμο.  Δυστυχώς σε ορισμένους το πάθημα δεν έγινε μάθημα»

www.ertnews.gr



Source link