Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Α. Μεϊκόπουλος για Αλκαζάρ: Αθλητική απορρύθμιση με ευθύνη της κυβέρνησης

Για «Η αθλητική απορρύθμιση της ΝΔ και τα λουκέτα από το ΟΑΚΑ μέχρι το Αλκαζάρ» κάνει λόγο ο Τομεάρχης Παιδείας αρμόδιος για τον αθλητισμό του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Μεϊκόπουλος, με αφορμή την αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου, του κλειστού γυμναστηρίου και του σταδίου Αλκαζάρ, πλην των υπαίθριων χώρων του, (γηπέδου ποδοσφαίρου και ανοιχτού Στίβου).

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, «Επί μία τετραετία, η κυβέρνηση διοργανώνει φιέστες και παρουσιάζει «πρωτοποριακά έργα» για τον αθλητισμό… Σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία… Χθες ήρθε η σειρά του σταδίου, του κλειστού γυμναστηρίου και του κολυμβητηρίου στο Αλκαζάρ να βάλουν «λουκέτο». Δυστυχώς, η συντελούμενη αθλητική απορρύθμιση καθώς και η επιχειρούμενη εκποίηση των αθλητικών υποδομών σε ιδιώτες, με προσχηματικές παραχωρήσεις για την αναβάθμιση τους, θα έχουν συνέχεια και η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη».

Σημειώνεται ότι από το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι οι εγκαταστάσεις του σταδίου Αλκαζάρ αντιμετώπιζαν ζητήματα στατικής επάρκειας μετά από σχετικές μελέτες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.





Source link