Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αχ. Μπέος: Στηρίζω Κ. Αγοραστό στο δεύτερο γύρο – Να τρέξουν γρήγορα οι αποζημιώσεις

Καταγραφή

Να ψηφίσουν Κώστα Αγοραστό για περιφερειάρχη Θεσσαλίας προέτρεψε τους πολίτες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι ο έτερος υποψήφιος Δ. Κουρέτας, “δεν γνωρίζει ακόμη καλά τα πράγματα και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με έργα του ΕΣΠΑ” που πρέπει να φυσικά να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Εκτίμησε ότι έχασε σε ποσοστά λόγω της αποχής, “επειδή ο κόσμος στενοχωρήθηκε από τη μεγάλη καταστροφή που έπαθε από τις δύο μοναδικές στο είδος τους καταιγίδες” και έτσι εξήγησε και το χαμηλότερο ποσοστό, του συνδυασμού του κ. Αγοραστού στη Μαγνησία, έναντι αυτού του Δ. Κουρέτα.

Επιπλέον κατήγγειλε για “τραμπουκισμούς” τον συνδυασμό του Ν. Παπαπέτρου και προειδοποίησε ότι αν η αντιπολίτευση δεν εργαστεί μέσα στο Δ.Σ. για το καλό της πόλης, “θα γίνουμε γνωστοί όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά διεθνώς”. Επίσης άσκησε κριτική στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρ. Στρατηγόπουλο που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του συνδυασμού του κ. Παπαπέτρου: “Ποιος θα κρίνει ποιος θα εκλεγεί, ο Στρατηγόπουλος; Εκεί που ψηφίζουν οι δήθεν, πήρε ο Παπαπέτρος περισσότερους ψήφους. Θα ξαναθέσω υποψηφιότητα και για τα επόμενα πέντε αν συνεχίσουν να κάνουν αυτές τις αηδίες… να δημιουργούν αντιπαλότητες, να θεωρούν ότι η πόλη τους ανήκει. Τέτοιο μπούλινγκ και τραμπουκισμούς… Δεν ντρέπεται ο Στρατηγόπουλος που έχει και θεσμικό ρόλο. Είναι δυνατό να πιστεύετε δημοκρατία και να προσπαθείτε οι λίγοι να επιβληθείτε στους πολλούς;” αναρωτήθηκε

Επιπλέον έψεξε τους πολίτες που δεν απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους δρόμους που καθαρίζονται από συνεργεία κατά τη διάρκεια της νύχτας και προειδοποίησε ότι «θα τους αφήσει ακαθάριστους», αν δεν επιδείξουν ενδιαφέρον.

Επανέλαβε ότι επιβάλλεται να τρέξουν γρήγορα οι αποζημιώσεις, αναφέροντας ότι μέχρι στιγμής δόθηκαν 3,5 εκ. Ευρώ σε 1000 οικογένειες ενώ οι αιτήσεις είναι τουλάχιστον 3000.

Αχ. Μπέος: Κάντε μια δημοσκόπηση για ποιος συμφωνεί με τις απόψεις μου για Κασσελάκη

Σε ότι αφορά τις απόψεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη, επανέλαβε ότι “αυτά που είπα αφορούσαν αυτόν προσωπικά. Δεν είμαι ομοφοβικός. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και γουστάρω και μ’ αρέσει και δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν. Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε το παραμύθι γιατί κουράσατε. Δεν θα επιβληθούν οι λίγοι στους πολλούς. Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια… λατρεύω το γυναικείο φύλο και δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν τους άνδρες. Δέχομαι και αυτή τη μερίδα ατόμων. Μέχρι εκεί όμως. Προσωπικά και το χαστούκι (στον πλημμυροπαθή) μπορεί να μου κόστισε σε ποσοστά. Όμως προβάλλατε αυτό και όχι ότι με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος στην Άλλη Μεριά και εξυπηρετήθηκε ο κόσμος και ότι οκτώ ακραία στοιχεία εμπόδιζαν να γίνει το έργο. Ναι ακραίοι που σταμάτησαν το έργο, ακραίος κι εγώ που έδωσα χαστούκι. Το σωστό ήταν να πω ότι δεν πρέπει να παράγουμε Κασελάκηδες. Αν είναι όμως μάγκες όλοι αυτοί ας κάνουν δημοσκόπηση να δούμε ποιοι είναι με την άποψη του Αχιλλέα Μπέου. Τολμήστε το. Νομίζω ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει κάνει λάθος. Της έστειλα επιστολή γιατί η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους”.

Ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου Βόλου

www.ertnews.gr



Source link