Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αυτοψία στα συνεχιζόμενα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Τρικάλων

Πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για κάθε βήμα του έργου ανάπλασης τη κεντρικής πλατείας των Τρικάλων, δέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και αφού από την περασμένη Δευτέρα ο εργολάβος συνεχίζει τα έργα, ο κ. Σακκάς ενημερώθηκε από τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων κ. Θεοδώρα Σαργιώτη, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και τον εργολάβο κ. Χρήστο Κατσιάβα για – τον σχεδιασμό που προβλέπει η εγκεκριμένη μελέτη – την πορεία των εργασιών σε σχέση με το τείχος του τζαμιού (μετά και τη σύμφωνη γνώμη και λύση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων) – την περιγραφή των συγκεκριμένων εργασιών στο βόρειο τμήμα της πλατείας – τις δυσκολίες του έργου σε σχέση με την αρχιτεκτονική του διάσταση.

Αυτοψία στα συνεχιζόμενα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας ΤρικάλωνΑυτοψία στα συνεχιζόμενα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Τρικάλων

Ο κ. Σακκάς ενημερώθηκε επίσης για το πώς προχωρούν οι εργασίες σε σχέση με την αποχέτευση, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ο ίδιος, έθεσε πλήθος διευκρινιστικών ερωτημάτων για τα θέματα που του παρουσιάστηκαν, με κυρίαρχο ζήτημα την επίσπευση των εργασιών, προκειμένου η πλατεία να παραδίδεται σταδιακά στους τρικαλινούς και τους επισκέπτες.





Source link