Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αταμάν: «Με ενόχλησε που ο Τσαν φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς»


 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που παραχώρησε, σχολίασε την κίνηση του διαδόχου του στον πάγκο της Αναντολού Εφές να φιλήσει το χέρι του “Ζοτς” στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ. 

Ο Εμρέ Τσαν βρέθηκε με τον… δάσκαλό του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στην Αθήνα και όταν συναντήθηκαν προχώρησε σε μία ξεχωριστή κίνηση, φιλώντας το χέρι του “Ζοτς” ως ένδειξη σεβασμού.

Με αφορμή αυτήν την κίνηση του νυν προπονητή της Αναντολού Εφές, Εμρέ Τσαν, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Έργκιν Αταμάν, σχολίασε το γεγονός αυτό, δείχνοντας την ενόχλησή του.

Αναλυτικά το σχόλιο που έκανε ο Έργκιν Αταμάν:

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς! Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός».//Γ.



Source link