Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το κτίριο του ΓΕΩΤΕΕ στη Λάρισα

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το κτίριο του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2021 -2027. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2021 -2027 με συνολικό προϋπολογισμό 716.541 ευρώ.
«Σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας Δημήτρη Ντογκούλη, τη διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2021 -2027 και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ στη Λάρισα. Ενώνουμε δυνάμεις και αναβαθμίζουμε ενεργειακά κτίρια που στεγάζουν φορείς που βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Παρεμβάσεις
Αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ στη Λάρισα από Κατηγορία Ζ σε Κατηγορία Β+ με βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του.
Περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις: Θερμομόνωση εκτεθειμένων οροφών και δαπέδων, θερμομόνωση τοιχοποιίων, αντικατάσταση κουφωμάτων, παρεμβάσεις στο σύστημα θέρμανσης (Λέβητες ΦΑ, τοποθέτηση σωμάτων fan coil και θερμοστατικών βαλβίδων), σύστημα αερισμού, εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, τοποθέτηση φωτιστικών LED και εγκατάσταση συστήματος Φ/Β.





Source link