Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγιασμός για την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟρεπορτάζ)


 

Τον καθιερωμένο αγιασμό, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε την Τετάρτη (27/09) η “Ένωση”, με την παρουσία του μεγαλομετόχου της “Ένωσης” Μάκη Αγγελόπουλου και σύσσωμο το μπασκετικό επιτελείο της ομάδας.

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του ανεβάζουν στροφές στην προετοιμασία τους. Μάλιστα, την Τετάρτη (27/09) τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, να δίνει το “παρών”, κάτι που συνέβη με όλα τα μέλη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Ετελέσθη σήμερα (27/09), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ο ετήσιος Αγιασμός της «Βασίλισσας», υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα (Παπασυνεφάκη), παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλου.

O Γενικός Αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, μετά το πέρας της Τελετής, παρέδωσε το συλλεκτικό πόλο της ομάδας μας, πορφυρού Βυζαντινού χρώματος, στον Πανοσιολογιώτατο.

Ο π. Παντελεήμων (με την ιδιότητα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ») δώρισε στον κ. Αγγελόπουλο το Λεύκωμα «Ταξιδεύοντας… από το χθες στο σήμερα», το οποίο «φιλοτέχνησαν» τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, που φιλοξενεί η «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» της Εκκλησίας της Ελλάδος».//ΓΓ

(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)

 



Source link