Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Έκλεισε” με νίκη η Εθνική Νέων Γυναικών


 

Την τρίτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Βουδαπέστης πανηγύρισε η “γαλανόλευκη”, η οποία επιβλήθηκε με 11-8 επί της Νέας Ζηλανδίας.

Με μια ακόμα νίκη, την τρίτη της στη διοργάνωση, με 11-7 επί της Νέας Ζηλανδίας, ολοκλήρωσε τους αγώνες της η Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Βουδαπέστης, που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε πριν από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τη Κοΐμπρα (8-15/9).

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη, με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, κατάφερε να ελέγξει από το ξεκίνημα τον ρυθμό του ματς και να πάρει από νωρίς προβάδισμα. Προηγήθηκε με 5-3 στο ημίχρονο, αύξησε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (9-5) και τη διατήρησε μέχρι τελικό 11-7.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε το τουρνουά με τρεις νίκες (επί της Ιταλίας, της Ουγγαρίας και της Νέας Ζηλανδίας) και δύο ήττες στα πέναλτι (από ΗΠΑ και Ισραήλ), η ομοσπονδιακή τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετακινείται πλέον στην Κοΐμπρα έτοιμο και με φιλοδοξίες για σπουδαία πράγματα στο Παγκόσμιο.

ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 4-2, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Μαυρωτά, Σάντα 4, Καϊάφα, Σιούτη, Μουστακαρία, Τσιμάρα Ευδ., Τορνάρου, Κουρέτα 1, Χαλδαίου 1, Τριχά 3, Καραμπέτσου 1, Αγγελίδη, Κωνσταντοπούλου, Καλαϊτζή 1, Ανδρεάδη.

Οι σκόρερ της Νέας Ζηλανδίας: Τζάκσον 1, Σπαρκ 2, Μπέντλεϊ 2, Γουέστον 1, Γκόλντσμιθ 1.//Γ.



Source link