Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άλωσε τη Νάπολη η Λάτσιο | Νέα τριάρα η Αταλάντα


 

Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έδρα των πρωταθλητών Ιταλίας, την ώρα που οι “μπεργκαμάσκι” πέρασαν ένα ακόμα χαλαρό απόγευμα στο “Gewiss Stadium”.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στην Νάπολη, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A. Ταυτόχρονα, η Αταλάντα έδειξε ξανά τα… δόντια της, μιας και για δεύτερη φορά σε τέσσερις αγώνες επικράτησε σκοράροντας τρία γκολ.

Νάπολι – Λάτσιο 1-2

Στο “Stadio Diego Armando Maradona” διεξήχθη το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της ημέρας και της αγωνιστικής. Η Λάτσιο προηγήθηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 30′, παγώνοντας το γήπεδο. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Πιότρ Ζελίνσκι έφερε το ματς στα… ίσα, ξεσηκώνοντας το κοινό. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι “λατσιάλι” πήραν εκ νέου του προβάδισμα, με τέρμα του Κάμαντα, μετά από δεύτερη ασίστ του Φελίπε Άντερσον. Οι Ρωμαίοι βρήκαν δίχτυα στο 67′ με τον Ζακάνι και το 71′ με τον Γκεντουζί, όμως ο VAR τα ακύρωσε αμφότερα λόγω οφσάιντ. Οι Ναπολιτάνοι προσπάθησαν να βρουν έστω το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κάπως έτσι, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που και πέρυσι συνέβη κόντρα στην ίδια αντίπαλο. Από την άλλη, η Λάτσιο έκανε την παρθενική της νίκη, βγάζοντας… αντίδραση μετά το αρνητικό ξεκίνημα.

Αταλάντα – Μόντσα 3-0

Στο “Gewiss Stadium“, η ομάδα του Τζιάν Πέρο Γκασπερίνι πραγματοποίησε έναν… υγιεινό περίπατο. Στο 34′ ο Έμερσον άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία συνεργασία με τον Ντε Κετελάρε. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σκαμάκα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ρουγκέρι. Ο Ιταλός φορ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 62′, αυτή τη φορά μετά από πάσα του Κουπμέινερς. Με αυτόν τον τρόπο η Αταλάντα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης έπειτα από την ήττα κόντρα στη Φροζινόνε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου:

Σασουόλο – Ελλάς Βερόνα 3-1
Ρόμα – Μίλαν 1-2

Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου:

Μπολόνια – Κάλιαρι 2-1
Ουντινέζε – Φροζινόνε 0-0
Αταλάντα – Μόντσα 3-0
Νάπολι – Λάτσιο 1-2

Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου:

19:30 Ίντερ – Φιορεντίνα
19:30 Τορίνο – Τζένοα
21:45 Έμπολι – Γιουβέντους
21:45 Λέτσε – Σαλερνιτάνα

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A εδώ.//Α.



Source link