Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ώρα… Κυπέλλου για Ζάκυνθο και Νίκη Βόλου


 

Οι Νησιώτες ρίχνονται στη “μάχη” της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζουν σήμερα (20/09), στις 16:00 την ομάδα της Μαγνησίας με… φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Η Νίκη Βόλου ταξίδεψε για τη Ζάκυνθο, όπου θα αγωνιστεί για την τρίτη φάση του Κυπέλλου με την τοπική ομάδα, ενώ το σύνολο από τη Μαγνησία παράλληλα δίνει το πρώτο του φετινό επίσημο ματς.

Η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί χωρίς τους Μοράρ, Μπαχανάκ και Πέττα, καθώς οι πρώτοι δυο κρίθηκαν ανέτοιμοι και ο τρίτος έμεινε εκτός αποστολής λόγω μικροενοχλήσεων που αντιμετωπίζει. Η Ζάκυνθος μάλιστα αναμένεται να τιμήσει τον προπονητή της Νίκης Βόλου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Ραφαήλ Πέττα για την προσφορά τους στην ομάδα του νησιού.

Οι Νησιώτες μέχρι στιγμής μετρούν δυο προκρίσεις στο θεσμό του Κυπέλλου. Η πρώτη ήρθε εντός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Ευπαλίου και η δεύτερη εκτός έδρας απέναντι στον Πάμισο Μεσσήνης. Με το “δεξί” μπήκε η Ζάκυνθος και στο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε τον Αστέρα Σταυρού με 2-0.

Από την άλλη πλευρά, η Νίκη Βόλου που αγωνίζεται στη Super League 2, μετράει μόνο εμφανίσεις σε φιλικά παιχνίδια, όπου επικράτησε με 1-0 του Κιλελέρ, με 4-0 του Μαγνησιακού, με 3-1 επί του Καμπανιακού και έφερε μία “λευκή” ισοπαλία με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.//Γ.



Source link