Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ώρα επιστροφής για τον Μιλουτίνοφ


 

Το Σάββατο (16/09) θα φτάσει στην Ελλάδα ο Σέρβος ψηλός, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι μέρες άδειας τέλειωσαν για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και είναι έτοιμος να επιστρέψει και να ιδρώσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ο Σέρβος ψηλός, ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας, με την οποία έφτασε και μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Για αυτό το λόγο πήρε επιπλέον μέρες άδεια. Ο σέντερ του Ολυμπιακού έρχεται πλέον στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος ψηλός αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το Σάββατο (16/09), ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά και να ξεκινήσει τη δεύτερή του θητεία.

Ο Μιλουτίνοφ δεν θα προλάβει να κάνει κανονικά προπόνηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έτσι δεν είναι εφικτό να αγωνιστεί στο φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/09, 20:00) στη βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.//ΓΓ.



Source link