Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Όσο δεν παίρνουμε θέση για σοβαρά ζητήματα, γινόμαστε συνένοχοι στη συνέχεια της αδικίας»


Συνέντευξη στο περιοδικό «InStyle» παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή και μίλησε για όλα και για όλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα, αλλά και για τα social media, μέσα από τα οποία παίρνει συχνά θέση κι η ίδια.

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε δημόσιο λόγο», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στη συνέχεια της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, τη φύση και δεν βοηθάμε ούτε εμάς, αλλά ούτε και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ισορροπία που έχει καταφέρει να βρει ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή λέγοντας:  «Είμαι δοσμένη τόσο, ώστε να μη χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραιη την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω από όλα την οικογένειά μου, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα, όπως τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το e-shop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στη ζυγαριά μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίσει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα όχι, αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρό».



Source link