Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Όλες οι λεπτομέρειες για τα make up looks στο Prive Fashion Show


Με αφορμή το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Giorgio Armani επέστρεψε στη Βενετία για να παρουσιάσει ακόμα ένα «One Night Only» event. To One Night Only Venezia ξεκίνησε με ένα Giorgio Armani Privé fashion show στην Arsenale, τον εμβληματικό χώρο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

Μία επιλογή από δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής παρουσιάστηκε με φόντο ένα επιβλητικό σκηνικό, που είχε δημιουργηθεί στο Tese delle Nappe, και περιλάμβανε μεταξύ άλλων και φορέματα εμπνευσμένα από τη Βενετία. Ο οίκος Armani beauty είναι ο βασικός χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, La Biennale di Venezia, από το 2018.

Τα beauty looks της πασαρέλας επιμελήθηκε η Hiromi.

Όλα τα βήματα στο πρόσωπο: Η επιδερμίδα προετοιμάζεται με την Crema Nera Supreme Reviving Cream. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το Power Fabric+ Foundation και το Power Fabric Concealer για ένα υγιές, ματ φινίρισμα. Με τη βοήθεια του Luminous Silk Glow Fusion Powder δίνεται σχήμα στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια εφαρμόζεται το Fluid Sheer Glow Enchencer για λάμψη.

Μάτια: Εφαρμόζεται το Smooth Silk Pencil στις αποχρώσεις #12 ή #4, για να δοθεί βάθος στη γραμμή των βλεφαρίδων και στην εξωτερική γωνία των ματιών. Στη συνέχεια αναμιγνύεται με την απόχρωση #10S ή #99Μ για να δημιουργηθεί ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η Eyes To Kill Stellar στην απόχρωση #2 στο κέντρο των βλεφάρων και κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, για να δημιουργηθεί ένα παιχνίδισμα με το φως. Οι βλεφαρίδες τονίζονται και αποκτούν όγκο με την Eyes To Kill Mascara στην απόχρωση #1.

Χείλη: Εφαρμόζεται το LIP POWER στην απόχρωση #102 ή #108 για τις λευκές επιδερμίδες και η απόχρωση 203 για τις πιο σκούρες.



Source link