Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Όλγα Κιουρτσάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη νεογέννητη κόρη της


Τον πιο όμορφο μήνας της ζωής της διανύει η Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς έγιναν μανούλα για πρώτη φορά.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου την Τρίτη 1 Αυγούστου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την γνωστή τραγουδίστρια να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο, δίπλα στην κόρη της, καλωσορίζοντας την εγγονή της.

Από εκείνη την ημέρα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα, για αυτό και το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Σήμερα, Παρασκευή 1/9 η τρυφερή μανούλα θέλησε να υποδεχτεί το μήνα με μια τρυφερή ανάρτηση της νεογέννητης κόρης της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Σας ευχόμαστε καλό μήνα με την νεραϊδούλα μου μαζί!!! 

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά.

Είμαι μια μαμά που απογοητεύεται όταν θα έπρεπε να είμαι πιο υπομονετική. Είμαι μαμά που κάνει λάθη και μετά τα ξανακάνει.
Είμαι μια μαμά που ακούω όταν θα έπρεπε να μιλήσω, να μιλήσω ενώ έπρεπε να έχω ακούσει και να έχω κάνει μια ήδη κακή κατάσταση χειρότερη.

Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Είμαι μια μαμά που δεν έχει όλες τις απαντήσεις.

Είμαι μια ατελής μαμά που πάντα θα πηγαίνω στο κρεβάτι προσευχόμενη να έκανα το σωστό για το παιδί μου. Είμαι μια ατελής μαμά που αγαπάω το παιδί μου με όλη μου την καρδιά. Είμαι μια ατελής μαμά γεμάτη ελαττώματα, αλλά πάντα θα συνεχίζω να προσπαθώ.

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά γιατί δεν υπάρχουν τέλειες μαμάδες και η μητρότητα δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης κάθε μέρα μαθαίνεις καινούργια πράγματα και για σένα και για το παιδί σου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσεις τύψεις και ενοχές σκέψου ότι για στα μάτια του παιδιού σου είσαι τέλεια και μοναδική μαμά κι ας μην τα κανείς πάντα όλα σωστά!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της.





Source link