Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ψάχναμε αίμα, δεν πιστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο’


Σε κατάσταση σοκ παραμένει η εθνική ομάδα της Σερβίας, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να μιλάει στα ελληνικά media και να εξηγεί τα συναισθήματά του για τον τραυματισμό του Μπόρισα Σίμανιτς που έχασε το νεφρό του.

Ο τραυματισμός του Μπόρισα Σίμανιτς στο ματς με το Νότιο Σουδάν, δεν έμοιαζε τόσο σοβαρός. Αποδείχθηκε ωστόσο ότι το πρόβλημα του Σέρβου ήταν… ακραίο. Ο Σίμανιτς έχασε το νεφρό του από μία αγκωνιά του Όμοτ, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στη Μανίλα και στην εθνική ομάδα της χώρας όλοι είναι σοκαρισμένοι από αυτή την εξέλιξη. Όχι γιατί έχασαν έναν παίκτη για τη συνέχεια του τουρνουά, αλλά γιατί η ζημιά που έπαθε ο φίλος τους, ο αδελφός τους, ήταν βγαλμένη από εφιάλτη.

Τα ελληνικά media συνάντησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ το απόγευμα της Δευτέρας (4/9), μίας συννεφιασμένης Δευτέρας, στη Mall of Asia Arena και ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε συγκλονιστικές ατάκες για το περιστατικό που έχει παγώσει όχι μόνο τους Σέρβους, αλλά και όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήταν πολύ σκληρό για εμάς, από τη στιγμή που συνέβη. Αρχικά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, ήταν κάτι τόσο, μα τόσο κακό. Πραγματικά μας επηρέασε. Προσευχόμαστε για εκείνον, να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό. Χθες βράδυ μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση. Είμαστε όλοι μαζί του και προσευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα” μας είπε ο Μιλουτίνοβ, με αναστεναγμούς ενδιάμεσα στα λόγια του που έδειχναν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Θέλουμε να παλέψουμε για εκείνον, τουλάχιστον για να τον κάνουμε να νιώσει περήφανος. Δεν κοιμηθήκαμε μετά από εκείνο το ματς, προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα για τον Μπόρισα, γιατί χρειαζόταν πολύ αίμα. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες οι στιγμές για όλους μας. Εύχομαι κάτι τέτοιο να μη συμβεί ποτέ σε οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο. Για εμένα ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό, στην αρχή ειλικρινά δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Είναι κυριολεκτικά καταστροφικό το να έχεις έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, σε έναν αγώνα μπάσκετ” πρόσθεσε, ξανά με αναστεναγμούς να διακόπτουν τη ροή του λόγου του.

Όσον αφορά το ματς με τη Λιθουανία και για το συναπάντημα με τον Βαλαντσιούνας ο “Μίλου” είπε πως: “Είναι μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα, είδαμε πώς έπαιξαν απέναντι στις ΗΠΑ. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς. Παίζουν πολύ δυναμικά, με υψηλά επίπεδα ενέργειας και πρέπει να τη ματσάρουμε. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Θα είναι δύσκολο το ματσάρισμα με τον Βαλαντσιούνας, θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά στην άμυνα για να τον αντιμετωπίσουμε και όχι ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Και δεν είναι μόνο αυτός, έχουν και τον Μοτιεγιούνας, έχουν ποιότητα και καλούς σκόρερ“.

Τον ρωτήσαμε αν οι 100 πόντοι που σκοράρει η ομάδα του κατά μέσο όρο και οι 97 της Λιθουανίας θα οδηγήσουν σε ματς με υψηλό σκορ. Μας απάντησε πως “θα είναι σκληρό ματς. Δεν θα δούμε τόσο ψηλό σκορ. Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Θα δούμε αύριο τι θα συμβεί. Η Λιθουανία θα την ξεχάσει την νίκη επί των ΗΠΑ και θα έρθει γεμάτη αυτοπεποίθηση“.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link