Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χωρίς Τονάλι η Ιταλία απέναντι στην Ουκρανία

Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της εθνικής Ιταλίας με την Ουκρανία, απόψε (21:45) στο Μιλάνο, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Στη 23άδα που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο τεχνικός των «ατζούρι» δεν περιλαμβάνεται ο Σάντρο Τονάλι, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος της απουσίας του. Σύμφωνα πάντως με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 23χρονος μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και κινδυνεύει να χάσει και την πρεμιέρα του Champions League, όπου η νυν ομάδα του (Νιούκαστλ) αντιμετωπίζει την πρώην (Μίλαν), την ερχόμενη Τρίτη (19/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Τονάλι, που ήταν βασικός στο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία το περασμένο Σάββατο (9/9), ο Σπαλέτι δεν υπολογίζει επίσης τους τραυματίες Φεντερίκο Κιέζα, Ματέο Πολιτάνο και Τζιανλούκα Μαντσίνι.

Η «σκουάντρα ατζούρα», κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου από την προηγούμενη διοργάνωση, βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες, με την Ουκρανία να βρίσκεται στο +3, αλλά με ματς περισσότερο. Μακράν πρώτη στην κατάταξη είναι η Αγγλία, με 13 βαθμούς σε πέντε ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link