Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χωρίς πόντους για πρώτη φορά ο Αλόνσο το 2023


 

Η τύχη της Aston Martin, στους δύο τελευταίους αγώνες, φαίνεται να μην είναι με το μέρος της, καθώς μετά τη γενική απογοήτευση στη Μόντσα ακολούθησε η Σιγκαπούρη. Ο Ισπανός τουλάχιστον ήρθε στην 9η θέση στην Ιταλία, ωστόσο στη Σιγκαπούρη δεν κατάφερε να… σκοράρει για πρώτη φορά το 2023.

Η ομάδα βρισκόταν ήδη στο πίσω μέρος του grid, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, με το Λανς Στρόλ να μη μπορεί να λάβει μέρος μετά τη βαριά συντριβή του στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (16/9). Ο Αλόνσο όμως ξεκίνησε στη πρώτη δεκάδα, με την ελπίδα να τερματίσει σε μία καλύτερη θέση.

Ο αγώνας όμως του Ισπανού άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα καθώς πίεσε πολύ σκληρά πριν μπει στα πιτ κατά τη διάρκεια του Safety Car, με αποτέλεσμα να χρεωθεί ποινή πέντε δευτερολέπτων.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη βραδιά. Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά πήγε», είπε ο 42χρονος οδηγός της Aston Martin.

Τερματίζοντας στη 15η θέση στον αγώνα της Σιγκαπούρης, ο Αλόνσο βρίσκεται τέταρτος στην κατάταξη των οδηγών, μόλις 10 πόντους κάτω από τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ η Aston Martin είναι τέταρτη στους κατασκευαστές, χάνοντας περαιτέρω έδαφος από τη Ferrari.

Παρόλ’ αυτά, υπήρξε ένα μικρό φωτεινό σημείο για την ομάδα, καθώς ο Αλόνσο έγινε ο πρώτος οδηγός στην ιστορία της Fπου ξεπέρασε τα 100.000 χιλιόμετρα σε συνθήκες αγώνα.//ΦΚ.



Source link