Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χωρίς Πετρούσεφ κόντρα στη “Βασίλισσα”


 

Χωρίς τον 23χρονο Σέρβο φόργουορντ/σέντερ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την Τρίτη (5/12, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day των “ερυθρολεύκων”.

Παράταση θα πάρει το ντεμπούτο του Φιλίπ Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό, καθώς ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (5/12, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Την είδηση μετέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της media day των Πειραιωτών πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη “Βασίλισσα”, τονίζοντας πως ο Πετρούσεφ δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, ο Σέρβος ψηλός αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (8/12) με την Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο κόουτς των “ερυθρόλευκων” είπε πως ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στο παιχνίδι της Δευτέρας (11/12) με την Καρδίτσα, για την 10η αγωνιστική της Basket League.//Λ.

 



Source link