Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χωρίς νικητή στο Περιστέρι – www.ertsports.gr


 

Στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου έπεσε η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Super League. Ατρόμητος και Βόλος πάλεψαν αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από ένα βαθμό, μένοντας στο 1-1.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει την σεζόν με τον ιδανικό τρόπο, στις πρώτες αγωνιστικές ο Ατρόμητος είχε μείνει στο απόλυτο «0», ενώ ο Βόλος είχε καταφέρει να αποσπάσει μόνο ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Δεν σημαδεύτηκε με νίκη το ντεμπούτο του Γιώργου Τζαβέλλα με την φανέλα του Ατρομήτου.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν μπήκε με το ”μαχαίρι στα δόντια” και με ασφυκτική πίεση στο δεύτερο μισό του γηπέδου στα πρώτα 20′ λεπτά, έβαλε δύσκολα στην άμυνα του Βόλου, ο οποίος όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει και να ισορροπήσει την κατάσταση. Αρχικά στο 10′ ο Έντερ με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Σιαμπάνη, ενώ στην συνέχεια στο 21′ μετά από κακή αντίδραση του Μωραΐτη, ο οποίος φάνηκε αναποφάσιστος με αποτέλεσμα να χαθεί η μπάλα, ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κεσχρίντα να εκτελεί άστοχα. Στο 36′ μετά από ένα όμορφο γέμισμα του Ρομπάιγ, ο Κάρολ Αντζιέλσκι πρόλαβε τον Σιαμπάνη και με προβολή άνοιξε το σκορ, ο διαιτητής περίμενε την απόφαση του VAR για να δείξει την σέντρα, διότι τέθηκε θέμα οφσάιντ, ενώ στην συνέχεια εξετάσθηκε και το γεγονός για φάουλ του επιθετικού στον τερματοφύλακα. Ο Ατρόμητος το άξιζε και το βρήκε το γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Βόλου, καθώς στο 46′ μετά από κακή εκτίμηση του Αθανασίου, ο Ντέλετιτς κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Άλχο και αυτός σέντραρε με στόχο την μικρή περιοχή, οδηγώντας τον Ασεμέδο σε λάθος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι τρεις αλλαγές που έκανε ο Κώστας Μπράτσος στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού, ενίσχυσαν άμυνα και επίθεση, αλλάζοντας την εικόνα της ομάδας του. Στο 52′ ο Βόλος έφτασε μία ανάσα από την ολική ανατροπή, με τον Τσοκάνη να αστοχεί από πολύ κοντά μετά από σέντρα σουτ του Λούνα από τα αριστερά. Στο 70′ ο Τρουιγιέ βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τσιντώτα να αποκρούει με υπερένταση. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, στο 75′ ο Τζουμπιτάνα βρήκε τον Βέργο στο χώρο και του πέρασε την πάσα, αυτός δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο εξουδετερώθηκε από την άμυνα του Βόλου. Στο 76′ ο Ντέλετιτς βγήκε στην κόντρα, ”πιάνοντας” στον ”ύπνο” τους αμυντικούς του Ατρομήτου, ο επιθετικός του Βόλου πέρασε τον Τσιντώτα και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από εξέταση του VAR. Ο Βέργος προσπάθησε να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με ένα σουτ στο 79′ από πλάγια θέση, το οποίο κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Σιαμπάνη. Ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στο 88′ ο Τζαβέλλας εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Σιαμπάνη και πήρε μία κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό κα πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική, αναζητώντας την πρώτη νίκη της σεζόν.

Για την 5η αγωνιστική ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (23/9), ενώ ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (24/9).

ΓΚΟΛ: 36′ Αντζιέλσκι / 46′ Αυτογκόλ (Ασεμέδο)
Κίτρινες: 13′ Κεσχρίντα, 52′ Βαλένσια, 83′ Κούντε / 23′ Τσοκάνης, 84′ Μεταξάς
Κόκκινη: –
Δοκάρι: –

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ (60′ Κουντέ) , Φριτζόνσον – Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ(71′ Τζουμπιτάνα) – Αντζιέλσκι (60′ Βέργος)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος (45′ Λούνα) – Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75′ Μεταξάς) – Κόμπα (58′ Μπερτόγλιο), Αχμέτ (45′ Μαχαίρας), Ντέλετιτς – Μωραΐτης (45′ Γκαρσία)

 

 



Source link