Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χρόνια πολλά – Η Ελλάδα υποδέχτηκε το 2024

Με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και πλήθος κόσμου στις μεγάλες πόλεις, η Ελλάδα υποδέχτηκε το 2024. Με μουσική και πυροτεχνήματα αποχαιρέτησε το 2023 και καλωσόρισε το νέο έτος με ενθουσιασμό και ευχές για μια καλή χρονιά.

Στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος χιλιάδες Αθηναίοι υποδέχτηκαν το 2024 με δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος ξεκίνησε στις 22:00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και οικοδεσπότες την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που υποδέχθηκαν στη σκηνή τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα έδωσε το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Στην αλλαγή του χρόνου πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας με λάμψη το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Πειραιά τα βεγγαλικά «έκαναν» την νύχτα μέρα πάνω από το λιμάνι δημιουργώντας ένα οπτικό υπερθέαμα.

Υπέρλαμπρη η υποδοχή του νέου έτους και στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στην πλατεία Αριστοτέλους για να καλωσορίσει την νέα χρονιά. Τα πυροτεχνήματα πάνω από τον Θερμαϊκό έκλεψαν την παράσταση.



Source link