Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χρήστος Νέζος: Η δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης


Η αντίδραση που είχε ο Χρήστος Νέζος στον αέρα της Κρατικής Τηλεόρασης, την ώρα που το καρναβάλι της Ξάνθης ήταν σε εξέλιξη, απέναντι σε μία νεαρή γυναίκα που εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφοςκ, όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκε στον αέρα, άρπαξε το μικρόφωνο και προσπάθησε να την απομακρύνει. Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE μαζί του, το βράδυ της Τρίτης 28/2, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν χειροδίκησε, αλλά ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του καρναβαλιού της Ξάνθης, επέλεξα να δώσω το μικρόφωνο σε μία νεαρή γυναίκα, η οποία προσπάθησε να εξυβρίσει με αισχρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκα στον αέρα, όταν μου άρπαξε το μικρόφωνο και αντανακλαστικά προσπάθησα να την απομακρύνω με άκομψο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα.

Ζητώ ειλικρινά ένα μεγάλο συγγνώμη, αν αυτή η απρεπή μου κίνηση, δημιούργησε αυτό το ατυχές περιστατικό. Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας» έγραψε ο Χρήστος Νέζος στο Instagram.



Source link