Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χούλκενμπεργκ: «Με την Haas δεν μπορούμε να είμαστε στην F1»


 

Ο Γερμανός οδηγός της αμερικανικής ομάδας παραχώρησε δηλώσεις για την πορεία της, τονίζοντας πως δεν μπορεί να σταθεί στην ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού αν συνεχίσει έτσι.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Haas, της οποίας είναι πιλότος. Για την ακρίβεια, σχολίασε τις… ανύπαρκτες αναβαθμίσεις και το μάθημα που πρέπει να πάρουν οι μηχανικοί στο εργοστάσιο. Μάλιστα, έκανε λόγο για την προηγούμενη έκδοση του μονοθεσίου, πιστεύοντας πως θα ήταν πιο πετυχημένη στο Grand Prix του Μεξικού από την τωρινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκο Χούλκενμπεργκ:

«Ήταν αναπόφευκτο να πέσουμε στην τελευταία θέση. Δεν έχουμε φέρει αναβαθμίσεις φέτος και πληρώνουμε το τίμημα. Δεν έχουμε βρει επιπλέον απόδοση. Ελπίζω αυτό να γίνει μάθημα στους ανθρώπους στο εργοστάσιο διότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να είμαστε στην F1.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προηγούμενου spec του μονοθεσίου ήταν η ταχύτητά του στις αργές στροφές. Στο Μεξικό υπάρχουν μόνο αργές στροφές. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω πως με την προηγούμενη έκδοση του μονοθεσίου θα ήμασταν ταχύτεροι».//ΓΚ



Source link