Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χαρτς-ΠΑΟΚ 1-1 (Πρώτο ημίχρονο) – Zougla

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Νοvasports Prime) στο «Tynecastle Park» ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Χαρτς, για τα play-off του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί στην έδρα των Σκωτσέζων να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός στο Εδιμβούργο δεν έχει στη διάθεσή του τους Αλί Σαμάτα – Φιλίπε Σοάρες, τον τιμωρημένο Μπάμπα Ράχμαν αλλά ούτε και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τη βίζα του.

Απίστευτη εκκίνηση στο ματς με τον διαιτητή να καταλογίζει από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα. Για επαφή του Σβαμπ με τον Βάργκας έδωσε αρχικά πέναλτι στους Σκωτσέζους, με τον Σάνκλαντ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 9΄, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από την ελληνική ομάδα, κι αυτή από την άσπρη βούλα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Χαρτς και ο Ρόουλς τον ανέτρεψε αντικανονικά, με τον διαιτητή να δείχνει για δεύτερη φορά στο ματς πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον δικέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρτς-ΠΑΟΚ 1-1

Γκολ: 9′ πεν. Σάνκλαντ (Χαρτς), 12΄ πεν. Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Χαρτς: Κλαρκ, Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας, Ντέβλιν, Μακέι, Κόκρεν, Σάνκλαντ, Μπόις

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και Μπράντον.



Source link