Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χαρμόσυνα νέα για Έλληνες celebrities


Αρκετά είναι τα ζευγάρια της showbiz τα οποία βαπτίζουν τις επόμενες ημέρες τα παιδιά τους, ενώ άλλα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. 

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση

Ο πρώτος νικητής του Survivor και η σύντροφός του θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο αλλά και την κόρη του Ιερέα, μέσω του οποίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήρθαν πιο κοντά, καθώς πριν γίνουν ζευγάρι, είχαν τον ίδιο πνευματικό.

Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης

Μακριά από τα media κρατούν τις λεπτομέρειες του γάμου τους, η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, πριν λίγους μήνες αποκάλυψε τα σχέδια του γάμου της, όταν ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τις πρόβες νυφικού.

«Είναι αρκετά αγχωτική. Όχι μόνο όσον αφορά το κομμάτι των προετοιμασιών, αλλά και γιατί αναλαμβάνω μια δέσμευση μπροστά τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτό έχει άγχος, έχει σκέψη. Είναι σαν να πηγαίνω σε επόμενη πίστα. Από την άλλη, είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα», δήλωσε πρόσφατα η Τζένη Μελιτά στο περιοδικό HELLO!

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σύντομα ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μετά την αναβολή του γάμου τους, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. 

«Δεν είχαμε οριστικοποιήσει ημερομηνία, αλλά λόγω του ότι μας έτυχε μια απρόσμενη μετακόμιση αλλά και κάποια χειρουργεία ενός συγγενικού μας προσώπου, είπαμε να το κάνουμε πιο μετά που θα είμαστε πιο ήρεμοι», είχε απαντήσει ο Άρης Σοϊλέδης στο Down Town Κύπρου.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στις  τελικές προετοιμασίες για την τελετή του γάμου η οποία θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τον 9 μηνών γιο τους βαπτίζουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο μικρός θα έχει τρεις νονούς, την Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, τον Γιώργο Μανίκα μαζί με τον 10χρονο γιο του, Άγγελο – Ιωάννη.

Όπως είχε απαντήσει η γνωστή influencer, η βάπτιση και το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει, θα γίνουν σε κτήμα για το οποίο δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια. 

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι

Τον γιο τους Αλέξανδρο βαπτίσουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, ενώ την ίδια ημέρα θα γιορτάσουν και τα πρώτα του γενέθλια.

Το θέμα της βάφτισης αλλά και το dress code των καλεσμένων θα είναι… εμπνευσμένο από σαφάρι, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day.

Δημήτρης Παππάς – Άννα Μπεζάν

Την ενός έτους κόρη τους βαπτίζουν ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν τις επόμενες ημέρες στα νότια προάστια. Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνα, με την Χριστίνα Παππά να μιλά συγκινημένη, σε κάθε της συνέντευξη, για τον ερχομό της εγγονής της και τις οικογενειακές στιγμές. 

«Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς», είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό «Λοιπόν».



Source link