Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χαντς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»



 

Το Περιστέρι θα φιλοξενήσει τους “πράσινους” στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” και ο Τζέιλεν Χαντς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στο “τριφύλλι” (14/10, 20:15, ΕΡΤ3).

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει μπροστά της μία απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Αμερικανός γκαρντ των “κυανοκίτρινων“, Τζέιλεν Χαντς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον ερχόμενο αγώνα, με αντίπαλο τους το σύνολο του Έργκιν Αταμάν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League (14/10, 20:15, ΕΡΤ3)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαντς:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έκανε πολλές εντυπωσιακές κινήσεις το καλοκαίρι. Έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο και θα πρέπει να προσέξουμε τον κάθε παίκτη

Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι

Ελπίζω να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι μας για την ομάδα και να περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε προπονηθεί πάρα πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών».//ΓΓ.





Source link