Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φωτογραφίζει τον γιο του, Αριστείδη, στο νέο του φοιτητικό δωμάτιο


Μια υπέροχη οικογένεια έχουν αποκτήσει ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, με τα παιδιά τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη και τρεις γιους, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τέλος τον Αριστείδη-Σταύρο έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

Στα social media οι αναρτήσεις του μπορεί να είναι πιο συχνές, ακόμα και εκεί όμως, προσπαθούν να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούν.

Ο Παύλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σπάνια φωτογραφία του μικρότερου γιου του, ο οποίος ξεκινάει τις σπουδές τους και ανυπομονεί για τη νέα του αρχή.

«Οι διακοπές τελείωσαν και τώρα μια νέα αρχή», έγραψε ο Πάυλος στη φωτογραφία του γιου του, Αριστείδη στο νέο του φοιτητικό  δωμάτιο. 

Από την πλευρά της η Μαρί Σαντάλ έκανε την δική της ανάρτηση όπου έγραψε: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη και για τον Παύλο και εμένα. Όχι πια πρωινό ξύπνημα και να τους πηγαίνουμε στο σχολείο στην ώρα τους… Γλυκόπικρο, αλλά η αλλαγή είναι πάντα καλή και ανυπομονούμε για το νέο μας κεφάλαιο!», έγραψε πριν από λίγες ημέρες γνωστοποιώντας ότι ο γιος τους Αριστείδης αλλάζει εκπαιδευτικό ίδρυμα.

 



Source link