Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φρίντρικσον: «Υπάρχει απογοήτευση» – www.ertsports.gr


 

Το στενάχωρο συναίσθημα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την, εντός έδρας, ήττα στην πρεμιέρα της Basket League, το βράδυ του Σαββάτου (07/10), από τον Προμηθέα, εξέφρασε ο Ισλανδός γκαρντ.

Ο Ελβαρ Φρίντρικσον, κορυφαίος για το “δικέφαλο του βορρά” στο παιχνίδι, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει απογοήτευση. Απογοήτευση για το πώς εμφανιστήκαμε στην πρώτη περίοδο και στο πρώτο μας παιχνίδι. Θέλαμε να βγούμε και να παίξουμε καλά και για τον κόσμο μας, αλλά βρεθήκαμε πίσω από το πρώτο λεπτό. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, ο αντίπαλος το έκανε όμως. Μας πήρε κάπως από κάτω, σταματήσαμε να παλεύουμε για μερικά λεπτά. Η απόσταση άνοιξε και μετά κυνηγούσαμε στο σκορ για 35 λεπτά. Ήταν δύσκολο, δείξαμε χαρακτήρα στην πορεία, όμως δεν είχαμε αρκετή ενέργεια στο τέλος για να πάρουμε το προβάδισμα. Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για μας».

Για την εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» στο πρώτο δεκάλεπτο: «Μακάρι να ήξερα γιατί ξεκινήσαμε με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, το κάναμε στη διάρκεια του παιχνιδιού, βγάλαμε ενέργεια. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά, διότι θα μένουμε πίσω σε κάθε παιχνίδι, αν εμφανιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Για το πρώτο επίσημο ματς με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ένιωσα απίστευτα. Μας έδωσαν πολλή ενέργεια και ώθηση για να συνεχίσουμε στο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το θετικό στοιχείο της ημέρας: οι φίλαθλοι που μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν πολύ. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό, όμως πρέπει και εμείς να τους δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να επιστρέψουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Να μείνουμε θετικοί, να δούμε την επόμενη μέρα, γιατί είμαστε ένα καλό γκρουπ και θα βελτιωθούμε».

Για το τρίποντό του στην τέταρτη περίοδο που δεν μέτρησε: «Ηταν το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα στο τέλος. Είδα την μπάλα να πηγαίνει στο καλάθι και ο αντίπαλος τη βγάζει αντικανονικά. Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά σε εκείνη την ένταση της στιγμής, ήμουν βέβαιος πως μετρούσε το τρίποντο. Αν ήταν λάθος από τον διαιτητή… αυτά συμβαίνουν. Όμως ήταν απογοητευτικό να βλέπεις το σουτ σου να πηγαίνει μέσα, αλλά έτσι είναι οι κανόνες. Γίνονται λάθη. Και εγώ πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά και να μένω συγκεντρωμένος για να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ξανά πάντως…».//Α.



Source link